«ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ο Θεσσαλός» στο «Χατζηγιάννειο»

Στις 18 Ιανουαρίου η παρουσίαση του 61ου τεύχους

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2020 17:49

Παρουσιάζεται το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, το 61ο τεύχος του πολιτιστικού περιοδικού Λόγου και Τέχνης «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ο Θεσσαλός» στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του «Χατζηγιάννειου» Πνευματικού Κέντρου Λάρισας.

Το 61ο τεύχος του περιοδικού έρχεται στη Θεσσαλία με συμμετοχές Θεσσαλών καλλιτεχνών, συγγραφέων και εικαστικών, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση και έκδοσή του των 17 ετών και θα παρουσιαστεί με ομιλία του πρώην διευθυντή του περιοδικού κ. Θάνου Αθανασόπουλου.

Επίσης, θα μιλήσουν ο κ. Γιώργος Γιακουμινάκης, αντιπρόεδρος της ΔΕΕΛ και ο κ. Κώστας Β. Δημουλάς, επί τιμή Α’ σχολ. σύμβουλος Φιλολόγων, πρ. αν. δ/ντής Π.Ε.Κ. Εκπ/κών Θεσσαλίας, διαχειριστής Μορφωτικού Οργανισμού Ψυχοβιοανάλυσης «ἐκ τῶν ὑστέρων».

Θα απευθύνουν χαιρετισμό η κ. Αντωνία Καππέ, λογοτέχνιδα-επιμελήτρια του περιοδικού, η κ. Δήμητρα Μπαρδάνη, πρόεδρος της ΕΛΟΣΥΛ, η κα Αικατερίνη Μπατάλια, πρόεδρος της ΔΕΕΛ (Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών) και η επίτιμος πρόεδρος και ιδρύτρια της ΔΕΕΛ κ. Χρυσούλα Βάρα Βαρβέρη. Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass