«Ιεροτελεστία της Ανοιξης» στο ΔΩΛ

ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΙΓΚΟΡ ΣΤΡΑΒΙΝΣΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΤΡΟΠΟ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2020 15:05

Στο πλαίσιο της επετείου των 90 χρόνων ΔΩΛ, το Μουσικότροπο παρουσιάζει σήμερα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και ώρα 8.30 μ.μ. ένα καθηλωτικό πρόγραμμα που αφορά ένα μουσικό σύνολο, το οποίο αποτελείται από έξι εκπληκτικούς βιρτουόζους και έναν μαέστρο. Το συγκεκριμένο μουσικό σύνολο έρχεται από το Βέλγιο, αναδεικνύοντας τον διεθνή χαρακτήρα του φεστιβάλ.

Τέσσερα πιάνα - τέσσερις πιανίστες, δύο κρουστά - δύο κρουστοί, ένας μαέστρος είναι ο τίτλος της συναυλίας και το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν επιβάλλει υπερβατική δεξιοτεχνία και απόλυτο συγχρονισμό από τους μουσικούς. Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης «Le massacre du tympan» στο Βέλγιο, το πιανιστικό τρίο Mellanium (Peggy Jordens, Connie van den Bergh, Carla Van Effeltaire) μαζί με τον Αλέξανδρο Σαρακενίδη και τον Tom van den Eynde (διεύθυνση συνόλου) συμπράττουν με τους κρουστούς Joris Thys και Νik Goovaerts σε ένα καθηλωτικό πρόγραμμα στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας.

Θα παρουσιάσουν την «Ιεροτελεστία της Ανοιξης» του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Ίγκορ Στραβίνσκι, ένα έργο που σημάδεψε τη συνθετική πορεία του 20ου αιώνα σε μια απαιτητική διασκευή για 4 πιάνα και κρουστά όργανα του Βέλγου συνθέτη André de Groote.

Στην ίδια συναυλία θα παρουσιαστούν επίσης διάφορα έργα σημαντικών σύγχρονων συνθετών, όπως Leonard Bernstein, Graham Fitkin και Νebosja Zivcovic.

Εισιτήρια: Κανονικό 10 ευρώ, Μειωμένο 6 ευρώ (φοιτητές, ΑμεΑ, κάρτα ανεργίας, 65+)

Προπώληση εισιτηρίων στο ΔΩΛ από τις 12 μ.-2 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1