Ο κορονοϊός ματαιώνει River Party και Φεστιβάλ του Aρδα

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2020 11:53

Με αιχμές για τη μη λήψη μέτρων από τις αρχές για τα κατασκηνωτικά φεστιβάλ, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τη ματαίωση της φετινής διοργάνωσης στο Νεστόριο Καστοριάς, καθώς και τη συνάντηση Νέων στον Άρδα Έβρου.


Το 42ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, στις όχθες του Αλιάκμονα, ήταν προγραμματισμένο από τις 27 Ιουλίου ως τις 2 Αυγούστου, αλλά οι διοργανωτές αποφάσισαν τη ματαίωσή του, παρότι υπήρχαν κλεισμένα συμβόλαια και συμφωνίες με καλλιτέχνες από τον περασμένο Νοέμβριο. «Οι λόγοι έχουν να κάνουν με την υγειονομική κρίση, που είναι ακόμη σε εξέλιξη, με τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, τα οποία αφορούν μέρος των συναυλιών, αλλά όχι τα κατασκηνωτικά φεστιβάλ, και, επιπλέον με το ότι ρίχνουν την αστική ευθύνη στους διοργανωτές», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής σημειώνουν ότι εξέτασαν όλα τα πιθανά σενάρια και εξάντλησαν κάθε δυνατό μέσο σε συνεργασία με συντελεστές και καλλιτέχνες, με τους οποίους είχαν κλεισμένες συμφωνίες από τον Νοέμβριο του 2019 (Ελένη Φουρέιρα, Λεξ, Locomondo, Χατζηφραγκέτα, Alcatrash, 1000mods, Εισβολέας, Μικρός Κλέφτης, Τζαμάλ, Βέβηλος, Μ3ΜΦ1Σ, Bloody Hawk, Χατ Τρικ, Anser x Eversor και άλλους), με όσους θα συμμετείχαν στις εναλλακτικές δραστηριότητες κ.π.λ, ωστόσο, «η απειλή της πανδημίας στη δημόσια υγεία δεν καθιστά εφικτή την πραγματοποίηση του φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2020, καθώς η ασφάλεια όλων μας παραμένει πρώτη προτεραιότητα. Βρισκόμαστε μπροστά σε μία πρωτοφανή κατάσταση που ξεπερνά τα σύνορα της κάθε χώρας και οφείλουμε, με σεβασμό και ευθύνη, να διαφυλάξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, το πανανθρώπινο αγαθό της υγείας, προκειμένου να επιστρέψουμε δυνατότεροι». Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, αναβάλλεται και η 26η Συνάντηση Νέων Άρδα στον Έβρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass