Καλοκαιρινές κωμωδίες αλά Ιταλικά

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2020 11:18

Καλοκαιρινές βραδιές με ιταλικές κωμωδίες των τελευταίων χρόνων κι ένα ιταλικό online θερινό κινηματογραφικό φεστιβάλ που ξεκίνησε χθες, έχει ετοιμάσει το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, στο πλαίσιο της πολιτιστικής πρωτοβουλίας Tempo Forte Italia-

Ελλάδα 2020. Οι τέσσερις από τις συνολικά οκτώ ταινίες του αφιερώματος, «Η κωμωδία αλά Ιταλικά, Έκδοση 2.0» θα προβάλλονται κάθε Τρίτη για τέσσερις εβδομάδες από την ΕΡΤ2, στις 11 μ.μ. Το σύνολο του αφιερώματος θα είναι διαθέσιμο από τα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.
Το διαδικτυακό φεστιβάλ Italian Online Summer Fest, θα διαρκέσει έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Για έντεκα εβδομάδες, δεκάδες δράσεις «made in Italy» θα είναι διαθέσιμες διαδικτυακά και με πρόσβαση δωρεάν (αποκλειστικά για συνδέσεις από την ελληνική επικράτεια), μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής στην ιστοσελίδα http://www.iicateneonline.gr. Περιλαμβάνει αφιερώματα στον κινηματογράφο, -στον Φεντερίκο Φελίνι με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του-, στον σπουδαίο ηθοποιό Τόνι Σερβίλλο, στη μουσική με το Levante Jazz Festival (σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης), στις ταινίες μικρού μήκους (σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Ταινιών Μικρού Μήκους της Ιταλίας), αλλά και ιταλική κουζίνα με τα cooking classes του σεφ Μάρκο Σέρρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass