Την επόμενη Πέμπτη τα εγκαίνια της «Μνήμης Ψήγματα»

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΞΕΝΩΝΑ ΡΑΨΑΝΗΣ»

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2020 11:10

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες εκδήλωση εγκαινίων της έκθεσης αρχαιολογικής φωτογραφίας «Μνήμης Ψήγματα» στη Ραψάνη λόγω των καιρικών φαινομένων που παρατηρούνται αυτές τις μέρες στην περιοχή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. στο Μουσείο Οίνου και Άμπελου Ραψάνης.


*Καθώς ο Αύγουστος βαθαίνει, οι καλοκαιρινές δράσεις του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας-«Ξενώνας Ραψάνης» του Α.Π.Θ. συνεχίζουν να εκτυλίσσονται με μεγάλο ενδιαφέρον, κεντρίζοντας την προσοχή των συμμετεχόντων/-ουσών στο χωριό της Ραψάνης.
Το τριήμερο που ακολουθεί οι δράσεις λαμβάνουν έναν περισσότερο… «εικαστικό» και καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Αύριο Κυριακή 9 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ. έχει οριστεί η συνάντησή μας με τη ζωγράφο/ εικαστικό, Κατερίνα Στόικου, στην κεντρική πλατεία του χωριού. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών. Προχωρώντας, το απόγευμα της επόμενης μέρας, Δευτέρα 10 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., θα συναντηθούμε με την κεραμίστρια, Ανθή Σουλτάνη, για να πραγματοποιήσουμε «Εργαστήριο για μικρούς αγγειοπλάστες». Τέλος, στις 11 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον εικαστικό Δημήτρη Αμελαδιώτη και το εργαστήρι «Από τόπο σε τόπο». Το συγκεκριμένο εικαστικό εργαστήρι αφορά παιδιά από 7 έως 10 ετών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass