Στο Σαραντάπορο το νέο βιβλίο της Ευαγγ. Γκουντρουμπή

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8.30 μ.μ. ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2020 11:40
Η συγγραφέας του βιβλίου Ευαγγελία Γκουντρουμπή Η συγγραφέας του βιβλίου Ευαγγελία Γκουντρουμπή

Στο Σαραντάπορο, τόπο καταγωγής της συγγραφέως, θα παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή και ώρα 8:30 μ.μ. το βιβλίο «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ» της Ευαγγελίας Γκουντρουμπή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Επίκεντρο».

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στον αύλειο χώρο του Παντελοπούλειου Πνευματικού Κέντρου στο Σαραντάπορο, όπου για το βιβλίο θα μιλήσουν η Θωμαή Ράπτη, η Μαρία Ράπτη και η συγγραφέας, ενώ την παρουσίαση και τη συζήτηση θα συντονίσει η Ιφιγένεια Γεωργάκη. Η παρουσίαση διοργανώνεται από τις εκδόσεις «Επίκεντρο» σε συνεργασία με τον Επιμορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σαρανταπόρου και τον Σύλλογο Απανταχού Σαρανταποριτών, ενώ θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τον Νόμο για την πρόληψη του Covid-19.
Πρόκειται για ένα βιβλίο εν μέρει αυτοβιογραφικό με πολλές αληθινές ιστορίες, αλλά και με στοιχεία μυθοπλασίας. Ο καρκίνος, ως κοινός παρονομαστής της συγγραφέως και των γενναίων φίλων της ξεδιπλώνουν σιγά σιγά το δώρο που λέγεται ζωή. Ένα βιβλίο με αλήθειες που συγκινούν και προκαλούν γέλιο, αισιόδοξο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως βιβλίο αυτοβοήθειας. Με μηνύματα για όσους νόσησαν ή νοσούν, για όσους έχουν φίλους που νόσησαν ή νοσούν, αλλά τελικά και για όλους. Για κάθε αναγνώστη που μέσα στην καθημερινότητα ξεχνά να ζει.
Η συγγραφέας αναφέρει:
«Όταν αποφάσισα να δημοσιοποιήσω τα κείμενά μου ήθελα να μην είναι ένα βιβλίο για την αρρώστια, αλλά για τη ζωή. Αν πρέπει να ξεχωρίσω ένα μήνυμα, αυτό είναι πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε γενναίοι. Μπορούμε να αντέξουμε πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε ότι μπορούμε. Αν η ζωή τα φέρει έτσι και χρειαστεί, το ανακαλύπτουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1