Βόυτσεκ και επιθεώρηση στην Αυλή του Μύλου

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 10:54

Στο πλευρό των Λαρισαίων στάθηκε χθες για μία ακόμη φορά το Θεσσαλικό Θέατρο με δύο παραστάσεις που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο των δράσεων του «Θέατρο στον δημόσιο χώρο». Το κοινό που βρέθηκε χθες στην Αυλή του Μύλου, είχε την ευκαιρία να

παρακολουθήσει την πρεμιέρα της παράστασης παράσταση Βόυτσεκ του Μπομπ Ουίλσον, ένα έργο σταθμός που επηρέασε όσο λίγα το παγκόσμιο θεατρικό τοπίο του 20ού αιώνα. Μια υπαρξιακή τραγωδία που φωτίζει συγκλονιστικά τον τρόπο με τον οποίο οι κοινωνικές συνθήκες διαμορφώνουν και (προ)καθορίζουν τις σχέσεις και τη μοίρα των ανθρώπων.
Πριν την πρεμιέρα παρουσιάστηκε η περιπατητική μουσική παράσταση βασισμένη σε τραγούδια από παλιές επιθεωρήσεις του Θεσσαλικού Θεάτρου.
Σημειώνεται ότι η παράσταση Βόυτσεκ σε μορφή περιπατητικού δρώμενου, με ζωντανή μουσική, σε σκηνοθετική επιμέλεια της καλλιτεχνικής διευθύντριας Κυριακής Σπανού και χορογραφία – κίνηση της Αναστασίας Μπρουζιώτη θα επαναληφθεί σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., στον ίδιο χώρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass