Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η κατάλληλη ώρα για stand up κωμωδία

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟ VICTORIA CINEMAS

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2020 11:42

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στη Λάρισα με τη stand-up comedy παράστασή του «Τάιμινγκ» σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο VICTORIA CINEMAS στις 20.00. Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος,

ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy παράστασης ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ.
Η σωστή στιγμή
Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή η παράσταση stand-up κωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της!
Πληροφορίες παράστασης:
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ
Προπώληση: 10 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Viva.gr και στο ταμείο του κινηματογράφου.