Συνεχίζονται οι εγγραφές για το τμήμα σύγχρονου χορού ενηλίκων

Διδάσκει η βραβευμένη ερμηνεύτρια Τίνα Νασίκα

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2020 11:02

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το τμήμα σύγχρονου χορού ενηλίκων, όπως ανακοίνωσε

η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρα 3.15 μ.μ. έως 4.10 μ.μ.). Διδάσκει η Τίνα Νασίκα, την οποία η Ανώτερη Σχολή Χορού και η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου καλωσορίζουν ως μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού τους.
Η Τίνα Νασίκα είναι ερμηνεύτρια και παιδαγωγός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στους τομείς του χορού και του θεάτρου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου έρευνας στον χορό από το Πανεπιστήμιο Paris 8, πτυχιούχος του Τμήματος Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στη Δραματολογία και Ανάλυση Παράστασης, κάτοχος Διπλώματος Καθηγήτριας Χορού, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Με έδρα το Παρίσι, από το 2014 έως και σήμερα δίδασκε στην Επαγγελματική Σχολή Χορού Choreia, στο επαγγελματικό τμήμα της σχολής Faun Arts: Circus and Movements και στο πρόγραμμα ERD για επαγγελματίες χορευτές του κέντρου Micadanses. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, δίνει μαθήματα και εργαστήρια στη Γαλλία, την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Το 2008, τιμήθηκε με υποτροφία αριστείας για ένα ετήσιο πρόγραμμα ειδίκευσης στον σύγχρονο χορό στην Επαγγελματική Σχολή Χορού EPSEdanse (Montpellier), από τον πρώτο χορευτή της ομάδας του Roland Petit, Rudy Bryans και το Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης. Το 2001, έλαβε το πρώτο βραβείο στον εθνικό διαγωνισμό για τους νέους χορευτές της Eurovision και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο 9ο Grand Prix της Eurovision, που διοργάνωσε το BBC στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου. Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου, - Μύλος του Παππά, τηλέφωνο: 2410-256.464.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass