Παρουσίαση του βιβλίου της Ευαγγελίας Γκουντρουμπή

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥAKA

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2020 11:58

Στον χώρο του Open Office (Κ. Καρτάλη 64) στον Βόλο παρουσιάζεται σήμερα Τρίτη στις 7 μ.μ., το νέο βιβλίο της συγγραφέως Ευαγγελίας Γκουντρουμπή «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ». Η παρουσίαση θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά από τη σελίδα του Open

Office Volos στο Facebook. Όπως σημειώνει η συγγραφέας «Το βιβλίο μου (Εκδόσεις Επίκεντρο), όπως καταλαβαίνει κάποιος και από τον τίτλο είναι η δική μου ιστορία με τον καρκίνο αλλά και πολλών άλλων φίλων, γενναίων φίλων, που νόσησαν από καρκίνο αλλά και άλλες χρόνιες ασθένειες. Είναι ένα βιβλίο για όλους, ένα βιβλίο για τη ζωή. Με τα άσχημα και τα όμορφα που κουβαλάει. Σίγουρα περιέχει κεφάλαια σκληρά -κάποιοι γενναίοι φίλοι δεν τα κατάφεραν- περιέχει τις δικές μου απώλειες που με σημάδεψαν με μεγαλύτερη αυτήν του πατέρα μου. Ο καρκινοπαθής θα δει τον εαυτό του στο βιβλίο μου αλλά θα τον δει και ο συγγενής ή φίλος κάποιου που νόσησε. Θα τον δει και όποιος θέλει και ξέρει να εκτιμά τη ζωή. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, με το βιβλίο μου ο αναγνώστης θα γελάσει σε πολλά σημεία, καθώς περιέχει χιούμορ και αυτοσαρκασμό ενώ με τιμά ιδιαίτερα ότι χαρακτηρίστηκε ως ένα βιβλίο αυτοβοήθειας».
Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
H Ευαγγελία Γκουντρουμπή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδίκευση στη Μουσειολογία και Πολιτιστική Μουσειακή Διαχείριση, έκανε μεταπτυχιακό στο Project Management, ενώ σήμερα είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο επιστημονικό πεδίο του place/citybranding. Έχει εργαστεί στην αναζήτηση, προώθηση, διοίκηση και συντονισμό ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε πανεπιστήμια και ΟΤΑ, στη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων, συναντήσεων, ημερίδων, συνεδρίων. Σήμερα είναι υπεύθυνη στο Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Λαρισαίων. Δραστήρια σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, αρθρογραφεί στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Athens Voice για θέματα που αφορούν τις σύγχρονες πόλεις στον κόσμο, εντυπώσεις από ταξίδια και άλλα.
Σημειώνεται ότι για την παρουσία σας στον χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή. Περισσότερες πληροφορίες στα: openofficevolos@gmail.com, τηλ. 24210-23.099.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass