«Κουκλοκαμώματα» από το Μουσείο Κούκλας

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2020 11:03

Οι μέρες περνούν και οι κούκλες καρδιοχτυπούν μέσα στο Μουσείο Κούκλας

και ανυπομονούν να σας ξανασυναντήσουν. Τρώγονται λοιπόν μεταξύ τους, ποια από όλες θα εμφανιστεί στο επόμενο επεισόδιο του διαδικτυακού κύκλου «Κουκλοκαμώματα» του Δημοτικού Κουκλοθίασου Τιριτόμπα με μικρές ιστορίες, αποσπάσματα από παραστάσεις, σχολιασμούς της επικαιρότητας, τραγούδια και πολλές ιδέες για κουκλοθέατρο, κατασκευές και κουκλοπαιχνίδια.
Ο μεγαλύτερος χαμός γίνεται μεταξύ των δειγμάτων κούκλας, που κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Οι κούκλες των επίσημων παραστάσεων από την άλλη, ζουν κανονικά στο Κουκλοθέατρο και προσπαθούν να τηλεδιασκεφτούν με τους κουκλοκατασκευαστές τους. Αλλά το κουκλοδίκτυο δεν έχει σύνδεση χωρίς κοινό.
Σε αυτό το 2ο επεισόδιο που μπορείτε να δείτε στο κανάλι της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων στο youtube, ο έφηβος Μανώλης δεν μπορεί να μπει στο λινκ του κεφαλιού του κυρίου Ευστάθιου, της κούκλας- σφουγγάρι ενός μαυροπίνακα του σεμιναρίου θεάτρου σκιών. Η Τοσοδούλα αναπολεί το παρελθόν, τριγυρνώντας στα καταπράσινα παρτέρια του Μύλου, ανάμεσα στα τελευταία λουλουδάκια του φθινοπώρου. Στο πηγάδι της αυλής γίνονται τα βαφτίσια της κούκλας του 1ου επεισοδίου και το όνομα αυτής… Μπλεδούλα! Παρακολουθήστε τα καμώματά τους, μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα και το σήμα στην κουκλοσκηνή.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass