Η Μπιγιονσέ γράφει ιστορία στα φετινά βραβεία Grammy

Δημοσίευση: 26 Νοε 2020 11:00

Η Queen B έσπασε όλα τα ρεκόρ με 79 συνολικά υποψηφιότητες στην καριέρα της,

ενώ ηγείται και στη φετινή διοργάνωση για τα Grammy 2021 με εννέα συνολικά υποψηφιότητες. Ισοφάρισε έτσι τον Paul Mc Cartney, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Jay-Z, που έλαβε τρεις υποψηφιότητες φέτος και τον Quincy Jones, ο καθένας από τους οποίους έχει βρεθεί υποψήφιος συνολικά 80 φορές.
Έχοντας ήδη κερδίσει 24 Grammy κατά τη διάρκεια της καριέρας της η Μπιγιονσέ, εάν κερδίσει τέσσερις από τις εννέα κατηγορίες που είναι υποψήφια, θα γίνει η πιο πολυβραβευμένη γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία του Grammys και αν κερδίσει οκτώ από τα εννέα, θα έχει το ρεκόρ για τα περισσότερα Grammy όλων των εποχών.
Ακολουθεί με έξι υποψηφιότητες η Τέιλορ Σουίφτ, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας για το άλμπουμ, αλλά και το τραγούδι της χρονιάς για το «Cardigan».
Έξι υποψηφιότητες και για την Dua Lipa. Οι Lipa και Μπιγιονσέ ένωσαν τις δυνάμεις τους στο καλύτερο υποψήφιο τραγούδι της χρονιάς. Στις ίδιες υποψηφιότητες ο Roddy Ricch, ο οποίος έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες για Grammy από κάθε άνδρα καλλιτέχνη φέτος, με τον Da Baby, να είναι υποψήφιος σε τέσσερις κατηγορίες. Η Billie Eilish, η οποία σάρωσε στην περσινή τελετή με νίκες στις τέσσερις πρώτες κατηγορίες, έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων του καλύτερου άλμπουμ και τραγουδιού της χρονιάς. Τα 63α ετήσια βραβεία Grammy θα προβληθούν την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 στο CBS.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass