Λαρισαίος σε Διεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους

Ο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ Π. ΣΑΜΣΑΡΕΛΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2020 21:01

Ο Λαρισαίος εικαστικός και κομίστας Παναγιώτης Σαμσαρέλος πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους «God dress you» του Ιταλού σκηνοθέτη Mattia Epifani, η οποία επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο διαγωνιστικό μέρος του 43ου Διεθνούς Φεστιβάλ Clermont-Ferrand στη

Γαλλία, του μεγαλύτερου φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους.
Η ταινία είναι γυρισμένη στην Ιερά Μονή Προυσού στον ν. Ευρυτανίας όπου σύμφωνα με την υπόθεση ζει απομονωμένος ο μοναχός πατέρας Αθανάσιος, τον οποίο υποδύεται ο Λαρισαίος καλλιτέχνης Παναγιώτης Σαμσαρέλος. Αφοσιωμένος στη μοναστική ζωή, στον ασκητισμό και την προσευχή ο πατέρας Αθανάσιος κρύβει ένα ανομολόγητο πάθος για την πολυτέλεια και την υψηλή ραπτική. Παρότι είναι ένας υποδειγματικός και αξιοθαύμαστος ασκητής, όλα θα αλλάξουν τη στιγμή που θα επιχειρήσει να τραβήξει ένα βίντεο στο κελί του.
Ο Παναγιώτης Σαμσαρέλος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1978. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Μπρέρα στο Μιλάνο, ενώ παράλληλα έχει κάνει μαθήματα εικονογράφησης κόμικς και animation στο Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης στην Αθήνα. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας ATIsuffix η οποία έχει ως στόχο τη δημιουργία συλλογικών εικαστικών πρωτοβουλιών με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού διαλόγου και συνιδρυτής του γραφείου 6roads με αντικείμενο το design και την οπτική επικοινωνία. Από το 2009 ζει και εργάζεται στη Ρώμη. Η ταινία «God dress you» έγινε με την υποστήριξη της Κινηματογραφικής Επιτροπή της Περιφέρειας της Απουλίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Ciak - Interreg V-A Grecia-Italia 2014-2020.                    

X.B.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass