«Αντοχή στις θύελλες»

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΝΝΑΣ ΜΕΤΣΑΝΗ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2021 11:00

«Αντοχή στις θύελλες» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου-θεατρικά μονόπρακτα της Άννας Μετσάνη.

Όταν ένας θυμός πηγάζει από όσα δε ζήσαμε, από όσα μας κάνουν να μην είμαστε ο εαυτός μας, αρχίζει η εσωτερική αναζήτηση και οι θύελλες κοπάζουν. Όλοι οι θεατρικοί ήρωες έχουν την ίδια ανησυχία, να καταλαγιάσουν τις εσωτερικές τους μπόρες που προκαλούνται από τις αδικίες.
Ο Μηνάς και η Ευαγγελία είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι μέσα σε σχέση μακροχρόνια. Εκείνος απογοητευμένος από τα ανεκπλήρωτά του όνειρα αναλογίζεται τι έφταιξε... Απάγκιο και λιμάνι του για τις θύελλες της ζωής εκείνη.
Δύο γυναίκες και ένας άντρας συναντιούνται κι ακουμπά ο ένας στον άλλο. Η Λουΐζα που δεν έχασε ποτέ την ευγένεια της ψυχής της, το αίσθημα αλληλεγγύης, προερχόμενη από ένα κακοποιητικό περιβάλλον. Η Νέλα που ήρθε αντιμέτωπη με τη σκληρότητα των ανδρών εξαιτίας της διαφορετικότητάς της. Κι ο Μανώλης που αρχίζει να ονειρεύεται ξανά...
Η Άννα Μετσάνη είναι ποιήτρια-συγγραφέας. Έχει εκδώσει τα παρακάτω βιβλία: «Φανταζόμαστε με τα χέρια», ποιητική συλλογή, «Μαγεμένες ουλές», ποιητική συλλογή, «Το δάκρυ της κάμπιας», νουβέλα, «Το πέταγμα της μοίρας», διήγημα, «Αντοχή στις θύελλες», θεατρικά μονόπρακτα. Κεντρική διάθεση για τα βιβλία των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές: Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236.110, universepaths@yahoo.com.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
PROCREDIT BANK
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1