Αντιπολεμικό θέατρο στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2021 5:10

To τμήμα Υποκριτικής - Γ’ Κύκλος Εκπαίδευσης του Κέντρου Έρευνας Θεάτρου & Χορού +ΠΛΗΝ

παρουσιάζει το αντιπολεμικό έργο «OTHER SIDE» του Ντέγιαν Ντουκόφσκι, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης (έναντι 3ου Λυκείου) έως τις 13 Ιουνίου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων. Mετά τον πόλεμο, όλοι έχουν διαλέξει πλευρά και τίποτα δεν θυμίζει το πριν. Τέσσερις περιπλανώμενοι άνθρωποι ύστερα από τη βία και τη φρίκη του πολέμου προσπαθούν να ξαναβρούν τους εαυτούς τους, τις ταυτότητές τους.
Μετέωροι ανάμεσα στη λιακάδα και τα συντρίμμια, στα χαρακώματα και τον ουρανό, ο Τρίκυ, η Μάλα, η Λίλυ και ο Λάκι είναι έτοιμοι να πατήσουν τη σκανδάλη για λίγη ζωή παραπάνω.
«Η πορεία της ζωής θα έπρεπε να είναι ανάποδα. Πρώτα πεθαίνεις, ξεκουράζεσαι. Μετά πας στο γηροκομείο. Ύστερα σου χαρίζουν ένα χρυσό ρολόι και δουλεύεις για 40 χρόνια. Μετά ετοιμάζεσαι για τη γνώση. Πηγαίνεις πανεπιστήμιο, πας σε συναυλίες, παίρνεις τα πρώτα σου ναρκωτικά, ερωτεύεσαι, μετά ζεις την πρώτη σου εκδρομή και επιστρέφεις στο σχολείο. Γίνεσαι παιδάκι, μαθαίνεις γραφή και ανάγνωση, παίζεις και ακούς και δεν ακούς τους γονείς σου, ετοιμάζεσαι για το μεγάλο ταξίδι στη μήτρα για να γίνεις ένα με το σύμπαν. Καταλήγεις στον μεγάλο οργασμό». Λίλυ: Χαρά Καράτζιου, Λάκι: Αστέρης Κακαδιάρης, Μάλα: Καλλιόπη Λαγκούρα, Τρίκυ: Φάνης Ζαδές. Διάρκεια: 75 λεπτά. Υπεύθυνος τμήματος Υποκριτικής: Ηρακλής Τζαφέτας. Υπεύθυνη τμήματος Σύγχρονου Χορού: Βασιλική Σουλτούκη. Σε όλες τις παρουσιάσεις τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως έχουν οριστεί από τους αρμόδιους φορείς.
Είσοδος: Κουτί ελεύθερης συνεισφοράς.
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο: 6987-753.839.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1