Ο Πολιτισμός συναντά την Οικολογία στη Ραψάνη

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2021 11:01

Η κλιματική αλλαγή είναι μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις της εποχής μας.

Οι επιπτώσεις της γίνονται αισθητές σε όλο τον πλανήτη και επηρεάζουν τους ανθρώπους, τη φύση και την οικονομία. Ολοένα και πιο συχνά, ερχόμαστε αντιμέτωποι με έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, πλημμύρες, πυρκαγιές, παντού στον κόσμο.
Οι εικόνες των καταστροφών που φτάνουν στα μάτια μας είναι ιδιαιτέρως σοκαριστικές. Μάλλον δεν είναι συνετό να προσποιούμαστε ότι δεν μας αφορά... Είναι ώρα για γνώση και δράση!
Αύριο Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 στις 6 μ.μ. η Τοπική Κοινότητα Ραψάνης του Δήμου Τεμπών προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους πολίτες, φίλους, επισκέπτες της Ραψάνης, τους συλλόγους και τους φορείς, σε μια μεγάλη εκστρατεία καθαριότητας, μια εθελοντική δράση προσφοράς για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, το παρόν και το μέλλον της Ραψάνης.
Σημειώνεται ότι θα διατεθούν γάντια, σακούλες αποκομιδής, εργαλεία και θα προσφερθούν αναψυκτικά.  Μεθαύριο Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 και ώρα 11:30 π.μ. στον προαύλειο χώρο των γραφείων της Κοινότητας στην κεντρική πλατεία Ραψάνης ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης διοργανώνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία της δρ. Βιολογίας κ. Βαρβάρας Παναγιωτίδου, με τίτλο: «Τι να κάνουμε για να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή;».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass