«Το επιτελικό κράτος» της Παρασκευής Δραμαλιώτη

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΔΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΩΛ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ Μ. ΒΟΡΙΔΗ, Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΚΑΙ Δ. ΚΑΤΣΑΡΟ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2021 11:46

Το βιβλίο της προέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης Παρασκευής Δραμαλιώτη «Το επιτελικό κράτος, ρυθμιστική συνοχή και συντονισμός στο κέντρο διακυβέρνησης» θα παρουσιαστεί σήμερα Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο

Λάρισας. Την παρουσίαση διοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Εκδόσεις Παπαζήση, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν ο υπουργός Εσωτερικών κ. Μαυρουδής Βορίδης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, και ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Δημήτριος Κατσαρός.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Απόστολος Ράιδος.
Η είσοδος θα επιτρέπεται με την επίδειξη της πρόσκλησης σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, καθώς και με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης με Covid-19.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΝΤ. ΔΡΑΜΑΛΙΩΤΗ
Η Παρασκευή Αντ. Δραμαλιώτη είναι νομικός, αριστούχος απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και αριστούχος διδάκτωρ Διοικητικής Επιστήμης. Απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών με ειδίκευση στο Δημόσιο και στο Διεθνές Δίκαιο.
Παράλληλα, είναι υπότροφος του «Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου», έχει διδάξει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με επιστημονικό αντικείμενο «θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του κράτους, συντονισμός του κυβερνητικού έργου και καλή νομοθέτηση».
Έχει συγγράψει το βιβλίο με τίτλο «Το επιτελικό κράτος: Ρυθμιστική συνοχή και συντονισμός στο Κέντρο Διακυβέρνησης». Επιπλέον, διαθέτει δημοσιεύσεις σε περιοδικά και εφημερίδες και έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και μελέτες. Εργάστηκε σε καίριες θέσεις στον δημόσιο τομέα, όπως στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα».
Υπηρέτησε ως προϊσταμένη του Τομέα Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού του κυβερνητικού έργου από τη σύστασή της το 2013 και κατόπιν στην Προεδρία της Κυβέρνησης.
Έχει λάβει μέρος σε τεχνικές διαπραγματεύσεις με την τρόικα παρακολουθώντας τα θέματα κράτους – δημόσιας διοίκησης. Ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της Ένωσης Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, πρόσφερε τις υπηρεσίες ως Γενική Γραμματέας, αλλά και ως πρώτη «Συνήγορος των Αποφοίτων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass