Εγκαινιάστηκε η Ανώτερη Θεατρική Σχολή «Τεχνών Εκατό»

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ D GROUP ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2021 11:47
Από αριστερά ο διευθύνων σύμβουλος της Εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο ηθοποιός και ιθύνων νους της «Τεχνών Εκατό» κ. Λάκης Λαζόπουλος, η διευθύντρια του γραφείου του προέδρου της D GROUP κ. Ξένια Κρασαδάκη, ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, η κ. Εβελίνα Δερπάνη και ο πρόεδρος του Ομίλου D GROUP κ. Δημήτρης Δερπάνης Από αριστερά ο διευθύνων σύμβουλος της Εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο ηθοποιός και ιθύνων νους της «Τεχνών Εκατό» κ. Λάκης Λαζόπουλος, η διευθύντρια του γραφείου του προέδρου της D GROUP κ. Ξένια Κρασαδάκη, ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, η κ. Εβελίνα Δερπάνη και ο πρόεδρος του Ομίλου D GROUP κ. Δημήτρης Δερπάνης

Ανεπανάληπτες στιγμές έζησε το ιστορικό κτίριο «Μέγαρο Τεχνών», στο κέντρο της Αθήνας, Ακαδημίας 100, στην πλατεία Κάνιγγος. Το επονομαζόμενο και «Μικρό Χόλιγουντ», που φιλοξένησε στο παρελθόν τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές εταιρείες και όλα

τα αστέρια του ελληνικού σινεμά, στη «χρυσή» εποχή του, συγκέντρωσε για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, δεκάδες εκπροσώπους της πολιτικής και του πολιτισμού.
Ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης D Group, οργάνωσε τα εγκαίνια της Ανωτέρας Θεατρικής Σχολής «ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ», που είχαν αναβληθεί από πέρυσι, εξαιτίας της πανδημίας.
Ο πρόεδρος του Ομίλου Δημήτριος Δερπάνης και ο ιθύνων νους της «ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ», Λάκης Λαζόπουλος, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε μια εκδήλωση που εξελίχθηκε σε πάρτι.
Πρέπει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν με συνέπεια τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, καθώς όλοι οι παριστάμενοι υποβλήθηκαν σε αυστηρό έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.
Τα εγκαίνια της Σχολής έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Νίκος Μανωλάκος, Κατερίνα Μονογιού από τη ΝΔ, ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΚΙΝΑΛ, η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο διευθύνων σύμβουλος της Εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός, οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πολίτης και Κωνσταντίνος Δαυλός, η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαίρη Βιδάλη, η αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Μαίρη Κουρή, κ.ά.
Πολλά ήταν τα πρόσωπα του Πολιτισμού και της showbiz: Χάρις Αλεξίου, Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Πιατάς, Μιχάλης Σαράντης, Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Ευριπίδης Λασκαρίδης, Χάρης Τζωρτζάκης, Ελένη Γερασιμίδου, Σοφία Φιλιππίδου, Άγγελος Τριανταφύλλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Έλενα Μαυρίδου, Πάνος Κατσαρίδης, Κώστας Τσουρός, Σοφία Δημοπούλου, Βίκυ Κάβουρα.
Στον χαιρετισμό του ο δρ Δημήτριος Δερπάνης αναφέρθηκε στη δημιουργία της Θεατρικής Σχολής, ενώ παρουσίασε συνοπτικά τις δραστηριότητες του Ομίλου, «κλαδί» του οποίου είναι η «ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ».
* Η UCERT, η… ατμομηχανή του Ομίλου, που διοργανώνει εξετάσεις και χορηγεί τα πιστοποιητικά Αγγλικών του Βρετανικού φορέα Open College Network. Αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα για την Ελλάδα το Κυπριακό Πανεπιστήμιο Frederick, ενώ είναι ο μόνος φορέας με 162 πιστοποιητικά προσώπων και συστημάτων διαχείρισης.
* Το UNICERT COLLEGE συνεργάζεται με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Staffordshire και προωθεί 5 καινοτόμα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών.
* Η UNICERT STUDIES, που μετέχει σε 8 προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων και ανέργων.
* Το ΙΙΕΚ UNICERT, παρέχει επαγγελματική κατάρτιση σε 22 ειδικότητες από τις πλέον δημοφιλείς στην αγορά εργασίας.
Μετά τις σύντομες ομιλίες του Δημήτριου Δερπάνη και του Λάκη Λαζόπουλου, οι καλεσμένοι επισκέφτηκαν τους χώρους της Θεατρικής Σχολής, ενώ στη Στοά ξεκίνησε το γλέντι.
Σε μια έκρηξη κεφιού ο συνθέτης Στέφανος Κόκκαλης έπαιξε στο πιάνο γνωστά τραγούδια με ερμηνευτές σπουδαστές της Σχολής, μετατρέποντας τους χώρους της στοάς σε livestage και πίστα ξέφρενου γλεντιού.
Ήταν μια βραδιά που όλοι θα θυμούνται για καιρό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass