«Το ταξίδι του Οδυσσέα...»

ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΟΤΡΟΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2023 13:00

Το Φεστιβάλ Μουσικότροπο περιλαμβάνει κορυφαίες συναυλίες με σπουδαίους ερμηνευτές, παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και ειδικά προγράμματα για την αποδοχή της διαφορετικότητας στην κοινωνία μας.


Ένα τέτοιο πρόγραμμα φιλοξενείται αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου στον Μύλο του Παππά για παιδιά ηλικίας 8-14 ετών, με και χωρίς αναπηρία. Στόχος του εργαστηρίου είναι μέσα από τα διάφορα στοιχεία της μουσικής, όπως ο ρυθμός, η κίνηση και σε συνδυασμό με άλλους τομείς της αισθητικής αγωγής, όπως η ζωγραφική, τα παιδιά να επεξεργαστούν έννοιες και συναισθήματα με γνώμονα το ταξίδι του Οδυσσέα. Μέσα από τις δραστηριότητες δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν, να συνδημιουργήσουν και να μοιραστούν σκέψεις, βιώματα και προβληματισμούς της καθημερινότητας.
Υπεύθυνη: Λευκοθέα Καρτασίδου, καθηγήτρια, του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.  Χώρος: Μύλος του Παπά, 2ος όροφος , Ώρα: 11:00 -13:00. Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής: Στο mousikotropo.gr
Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σημείωση: Παρακαλούμε να μας δηλώσετε αν τυχόν το παιδί σας έχει ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη για ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή ώστε να γίνουν οι σχετικές προσαρμογές του υλικού και των δραστηριοτήτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
PROCREDIT BANK
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1