Καλοκαίρι πολιτισμού στα Φάρσαλα

* ΜΑΚΗΣ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ: Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ * ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2024 12:51

Πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων για όλα τα γούστα και τις ηλικίες προγραμμάτισε και για το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Φαρσάλων. Εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν επ’ αφορμή του εορτασμού της πολιούχου των Φαρσάλων Αγίας Παρασκευής και θα ολοκληρωθούν την τελευταία ημέρα του Αυγούστου. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου τόνισε πως «και φέτος ο Δήμος Φαρσάλων, μέσα στα στενά οικονομικά περιθώρια που μας έχουν βάλει οι έκτακτες περιστάσεις, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Με μουσική, με παράδοση, με θέατρο και πολλά ακόμα. Γιατί ο πολιτισμός είναι η τροφή του πνεύματος. Είναι η διαφυγή από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Είναι η χαρά του να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Ο Σεπτέμβριος θα είναι σημαντικός όχι μόνο για τη σειρά των καθιερωμένων εκδηλώσεων – θεσμών, αλλά και γιατί προγραμματίζουμε και κάτι πολύ σπουδαίο, το οποίο, όμως, θα συζητήσουμε αναλυτικότερα στα τέλη του καλοκαιριού. Μέχρι τότε, καλή διασκέδαση σε όλες και όλους με τις εκδηλώσεις του Δήμου Φαρσάλων για το πολιτιστικό καλοκαίρι».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Αναλυτικά το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων έχει ως εξής:
«Εορτασμός της Αγίας Παρασκευής
- Ιούλιος 2024»
Την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της πολιούχου των Φαρσάλων Αγίας Παρασκευής, ο Δήμος Φαρσάλων διοργανώνει μια συναυλία στην πλατεία Λαού. Η Ιωάννα Σαατσάκη «Μία Κρητικιά από τα Φάρσαλα τραγουδάει λαϊκά» θα μας κρατήσει συντροφιά με ένα μείγμα των σημαντικότερων ελληνικών λαϊκών και ποπ τραγουδιών όλων των εποχών.
«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024»
Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024
Φάρσαλα – Εξωτερικός χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων και ώρα 21:30. Θεατρική παράσταση με το έργο «Στους δύο τρίτος χωρεί» του Σταύρου Νικολαΐδη. Μία θεότρελη ερωτική κωμωδία που ανατρέπει όσα ξέραμε για τη μάχη των δύο φύλων! Παίζουν οι ηθοποιοί: Σταύρος Νικολαΐδης, Θεοδώρα Σιάρκου, Βασίλης Κούκουρας.
Σάββατο 3 Αυγούστου 2024
Δασόλοφος – πλατεία χωριού και ώρα 21:00. Παιδική Θεατρική Παράσταση «Το Μαύρο Ψαράκι». Οι «Αστροναύτες» παρουσιάζουν το παραμύθι του μεγάλου Ιρανού συγγραφέα Σαμάντ Μπεχραγκί.
Κυριακή 4 Αυγούστου 2024
Σκοπιά - Προαύλιο Δημοτικού Σχολείου Σκοπιάς και ώρα 21:30. Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας παρουσιάζει μια ξεκαρδιστική κωμωδία με τίτλο: «Του χωριού το Κοινοβούλιο».
Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024
Πολυνέρι - Πλατεία χωριού και ώρα 21:00. Παιδική Θεατρική Παράσταση «Το Μαύρο Ψαράκι». Oι «Αστροναύτες» παρουσιάζουν το παραμύθι του μεγάλου Ιρανού συγγραφέα Σαμάντ Μπεχραγκί.
Τρίτη 6 Αυγούστου 2024
Φάρσαλα - Πλατεία Βράχων και ώρα 22:00. Μουσική εκδήλωση «Αφιέρωμα στον Γιάννη Πάριο» με τον Νίκο Σκούφα και την παρέα του. Ο Νίκος Σκούφας και η παρέα του θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του μεγάλου Γιάννη Πάριου, με παλιές και νεότερες επιτυχίες του σπουδαίου καλλιτέχνη.
Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024
Σκοτούσσα – Πλατεία χωριού και ώρα 21:30. Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας θα παρουσιάσει την ξεκαρδιστική κωμωδία με τίτλο: «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’».
Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024
Βρυσιά – Σχολικό Μουσείο Βρυσιών και ώρα 21:00. Παιδική Θεατρική Παράσταση «Το Μαύρο Ψαράκι». Oι «Αστροναύτες» παρουσιάζουν το παραμύθι του μεγάλου Ιρανού συγγραφέα Σαμάντ Μπεχραγκί.
Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
Βασιλί – Πλατεία χωριού και ώρα 21:00. Παιδική Θεατρική Παράσταση «Το Μαύρο Ψαράκι». Oι «Αστροναύτες» παρουσιάζουν το παραμύθι του μεγάλου Ιρανού συγγραφέα Σαμάντ Μπεχραγκί.
Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
Υπέρεια – Πλατεία χωριού και ώρα 21:30. Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας θα παρουσιάσει την ξεκαρδιστική κωμωδία με τίτλο: «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’».
Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
Εξωτερικός χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων και ώρα 21:30. Παιδική θεατρική παράσταση «Το μαγικό κλειδί» από την παιδική σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη.
Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
Σταυρός – Πλατεία χωριού και ώρα 21:30. Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας θα παρουσιάσει την ξεκαρδιστική κωμωδία με τίτλο: «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’».
Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
Ερέτρια – Πλατεία χωριού και ώρα 21:00
Παράσταση Καραγκιόζη του Ν. Τζιβελέκη με το έργο «Ο Καραγκιόζης Ειρηνιστής».
Σάββατο 24 Αυγούστου 2024
Ναρθάκι – Πλατεία χωριού και ώρα 21:30. Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας θα παρουσιάσει την ξεκαρδιστική κωμωδία με τίτλο: «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’».
Κυριακή 25 Αυγούστου 2024
Φάρσαλα – Πλατεία Μικρασιατών και ώρα 22:00. Μουσική εκδήλωση - «Αφιέρωμα στο Νέο Κύμα».
Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
Βαμβακού – Προαύλιο πρώην Δημαρχείου Πολυδάμαντα. Παιδική θεατρική παράσταση «Η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι Μουσικοί» του Καλλιτεχνικού Οργανισμού «Τέχνης Δρώμενα». Μια πρωτότυπη παιδική παράσταση με φαντασία που θα μαγέψει και θα ταξιδέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.
Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
Μ. Ευύδριο - Πλατεία χωριού και ώρα 21:00. Παιδική θεατρική παράσταση «Η Ρούμπι και το γενναίο Λιοντάρι» του Ιβάν Οστρικόφ. Πρόκειται για ένα τρυφερό έργο που παροτρύνει τους μικρούς θεατές να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα και τη φαντασία τους.
Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
Φάρσαλα – Πάρκο Απιδανού και ώρα 22.00. Μουσική παράσταση από τους «Encardia». Ένα ελληνικό συγκρότημα του οποίου η μουσική εμπνέεται από τον μουσικό πολιτισμό των ελληνόφωνων περιοχών της Κάτω Ιταλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass