ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ

Αντάμωμα απανταχού Σπηλιωτών

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2008 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:19
Πολιτιστικό διήμερο με το καθιερωμένο αντάμωμα των απανταχού Σπηλιωτών θα γίνει σήμερα και αύριο στη Σπηλιά με οργανωτή τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Σπηλιωτών «Ο Κίσσαβος». Κατά τη διάρκεια του διήμερου τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Σπηλιωτών και του Μορφωτικού Συλλόγου Πραιτωρίου Ελασσόνας, θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και παραδοσιακά δρώμενα, με κατάληξη γλέντι με συμμετοχή ορχήστρας. Το Δ. Σ. του συλλόγου αποφάσισε φέτος να εμπλουτίσει το αντάμωμα και με έκθεση δημοσιευμάτων που αφορούν τη Σπηλιά και τον Κίσσαβο. Στο υλικό της έκθεσης θα υπάρχουν φωτογραφίες και κείμενα που δημοσιεύτηκαν την τελευταία δεκαετία στις τοπικές εφημερίδες και περιοδικά: Ελευθερία, Ημερήσιος Κήρυκας, Κόσμος, Φωνή της περιοχής Συκουρίου, In and out, Κάπα, Θεσσαλικές Επιλογές. Επίσης και δημοσιεύματα σε πανελλήνιας εμβέλειας περιοδικά, ταξιδιωτικούς οδηγούς και τουριστικά φυλλάδια, όπως: Γεωτρόπιο, Ελληνικό Πανόραμα, Χειμερινές Αποδράσεις κ.λ.π.
Το υλικό συγκεντρώθηκε από το δάσκαλο κ. Δημ. Καλογιάννη, που θα επιμεληθεί και την έκθεση, η οποία θα λειτουργήσει στο παλιό δημοτικό σχολείο. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι 10 π. μ. έως 1.30 μ.μ. και 6.30 έως 9.30 μ. μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού έχουν προγραμματιστεί και οι εξής εκδηλώσεις: 16- 17 Ιουλίου εθελοντική αιμοδοσία στο ΓΝ Λάρισας, 27 Ιουλίου αναβίωση του εθίμου «μπλουγούρι» στον Άγιο Παντελεήμονα, 3 Αυγούστου η 5η ανάβαση Κισσάβου, 9 Αυγούστου πάρτι νεολαίας Σπηλιάς και 5ο ποδοσφαιρικό τουρνουά, 17 Αυγούστου 4ος γύρος Σπηλιάς, 30 Αυγούστου τοπικοί ποδηλατικοί αγώνες, απονομές επάθλων από όλα τα αθλήματα. Πληροφορίες στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γ. Πράπα τηλ. 6976 -637193 και στον κ. Δ. Καλογιάννη 6974- 189167.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass