ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Διονύσης Σαββόπουλος – Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2008 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:43
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») - Του Γιάννη Μουκίδη
Μια ξεχωριστή συναυλία, ή καλύτερα, την πιο πολυσυζητημένη μουσική συνεύρεση του περασμένου χειμώνα, αλλά και του καλοκαιριού, φιλοξενεί η πόλη της Ελασσόνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 4ης «Πανελλήνιας Γιορτής Φέτας». Διονύσης Σαββόπουλος και Θανάσης Παπακωνσταντίνου, δυο από τους αγαπημένους τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, εμφανίζονται σε μια μοναδική συναυλία, που θα γίνει απόψε στις 9 το βράδυ, στον κεντρικό τομέα της πόλης, και πιο συγκεκριμένα στην καινούρια μεγάλη πλατεία, απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο της Ελασσόνας, κοντά στην κεντρική πλατεία.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη συναυλία πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο, προσφορά των διοργανωτών της «Γιορτής Φέτας». Ο Διονύσης Σαββόπουλος, με τα 45 χρόνια προσφοράς του στο ελληνικό τραγούδι, θα ερμηνεύσει ανεξίτηλα στο χρόνο κομμάτια και…μια ντουζίνα τραγούδια ενός άλλου δημιουργού, ο δε Θανάσης Παπακωνσταντίνου, που για πολλούς θεωρείται ο πιο χαρισματικός τραγουδοποιός της νεότερης γενιάς, θα ταξιδέψει είτε με δικές του δημιουργίες, είτε πειραματιζόμενος με άλλα τραγούδια. Ακόμη, οι δυο καλλιτέχνες θα θυμίσουν μελωδίες και τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό. Μαζί τους θα είναι τρεις διεθνώς καταξιωμένες προσωπικότητες του μουσικού αυτοσχεδιασμού: ο Γιώτης Κιούρτσογλου (ηλ. βαθύχορδο, κρουστά, φωνητικά), η Βάσω Δημητρίου (κιθάρες, παραδοσιακά νυκτά έγχορδα, φωνητικά) και ο Αλέξης Αποστολάκης (τύμπανα, κρουστά). Οι παραπάνω τρεις σπουδαίοι μουσικοί δεν συνοδεύουν απλά, αλλά φωτίζουν και ζωντανεύουν τόσο τα καινούρια, όσο και τα γνωστά και δημοφιλή τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου και του Θανάση Παπακωνσταντίνου.
Να σημειωθεί ότι το «αντάμωμα» και η συνεργασία των δυο καλλιτεχνών στη σκηνή, που ξεκίνησε τον περασμένο χειμώνα με τις εξαιρετικές βραδιές τους στο «Polis Theater» της Αθήνας και συνεχίστηκε με τις συναυλίες τους στα ανοιχτά θέατρα, έτυχε διθυραμβικών κριτικών στα έντυπα και στο διαδίκτυο.
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass