Μια συνομιλία με τον Κοσμήτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθ. Γιώργο Μπούστρα.

Το Coca-Cola & AkisFoodTourFestival είναι ήδη γενονός και τρίτη του στάση είναι η Λάρισα το Σάββατο 8 Ιουνίου για να μας χαρίσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες παρέα με παγωμένη Coca-Cola!

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Κατηγορία Λάρισα
23 Αυγ 2019 2:18

* Ζητούν υποδομές και προσωπικό οι καρκινοπαθείς

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, τόσο οργανωτικά όσο και σε συμμετοχή κόσμου, στέφθηκε και η 14η «Γιορτή Πίτας», που διοργάνωσε πρόσφατα ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Τσαριτσάνης στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της ιστορικής κωμόπολης, μια ξεχωριστή βραδιά που τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας.

Προσωρινά κρατούμενοι

Κατηγορία Λάρισα
22 Αυγ 2019 22:28

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας - εισαγγελέα, οι τρεις Σέρβοι που συνελήφθησαν για την υπόθεση των πλαστών χαρτονομισμάτων στη Λάρισα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες τοποθέτησης υπόγειων κάδων

σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους, σε συνοικίες της Λάρισας.

Πριν καλά-καλά φθάσει στην Ελλάδα ο 25χρονος Πορτογάλος Σαντσιντίνο Σίλβα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και δοκιμάστηκε από τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου, που εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση περιφερειακού επιθετικού παίκτη.

Μετά από εκατοντάδες παράπονα κατοίκων και περαστικών, αρκετές κατάρες ταξιδιωτών, δεκάδες ατυχήματα από πτώσεις, πολλές χαλασμένες βαλίτσες και μπόλικο… μελάνι στις σελίδες της «Ε» ένα έργο γίνεται πραγματικότητα.

Την έντονη ανησυχία τους για την κατάσταση που επικρατεί έξω από το Φυτώριο της Λάρισας εξέφρασαν μέσω τηλεφωνημάτων προς τα γραφεία της «Ε» χθες κάτοικοι της περιοχής Νεάπολη.

Συνεχίζει τις νικηφόρες τους εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας ο Αετός Μακρυχωρίου, ο οποίος επικράτησε χθες στο γήπεδο Νεάπολης του κατά μία κατηγορία μεγαλύτερου Ηρακλή Λάρισας με 4-2.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 9-7
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1