Το Coca-Cola & AkisFoodTourFestival είναι ήδη γενονός και τρίτη του στάση είναι η Λάρισα το Σάββατο 8 Ιουνίου για να μας χαρίσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες παρέα με παγωμένη Coca-Cola!

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Κατηγορία Λάρισα
26 Ιουν 2019 1:34

* Αυξάνεται η χρήση ουσιών

Ο θεσμός του «Super Cup» επιστρέφει στην ΕΠΣΛ.

Το Δ.Σ. της υπό σύσταση Super League 2, μετά από ομόφωνη απόφαση των 12 ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, ζητάει έως αύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου κοινή συνάντηση με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Ιωάννη Δρόσο, προκειμένου να υπογραφεί άμεσα το συμβόλαιο παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων της SL2, όπως ρητά ορίστηκε στο σχέδιο της αναδιάρθρωσης και διατυπώθηκε με σαφήνεια στα προσύμφωνα που έχει υπογράψει η ΕΡΤ Α.Ε.

Ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο 29 Ιουνίου το πρόγραμμα των θερινών δρομολογίων του υπεραστικού ΚΤΕΛ με προορισμούς τα παράλια του νομού καθώς και τον Πλαταμώνα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα δρομολογούνται και λεωφορεία με προορισμό την Αιδηψό.

Αθώους έκρινε Δικαστήριο της Λάρισας τον πρώην γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας κ. Ηλία Τσέλιγκα αλλά και τον προϊστάμενο Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας (ΔΙΠΕΧΩΣΘ) της Αποκεντρωμένης κ. Παύλο Χαρχαρίδη για την υπόθεση καύσης απόβλητων υλικών στην εταιρεία «Terra».

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα ξεκινήσουν στο Δημαρχείο της Λάρισας οι εργασίες για την εγκατάσταση του Κέντρου Διαχείρισης Πεζοδρόμων, ενώ από την ερχόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για να τοποθετηθούν τα βυθιζόμενα κολονάκια (μπάρες) στα 13 πρώτα σημεία που αποτελούν εισόδους των πεζοδρόμων.

Διαφορές μεταξύ φυσικών -λογιστικών υπολοίπων παρατηρήθηκαν κατά την απογραφή στο φαρμακείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, που διενεργήθηκε το πρώτο τριήμερο του φετινού Ιανουαρίου.

Δύο φιλικά παιχνίδια τουλάχιστον έγινε γνωστό πως θα δώσει η ΑΕΛ, στη διάρκεια της προετοιμασίας της που θα πραγματοποιηθεί-το βασικό στάδιο- στο Καρπενήσι.

Σε μείωση των τιμολογίων διανομής φυσικού αερίου και επενδύσεις επέκτασης δικτύων, ύψους 38 εκατ. ευρώ στη Θεσσαλία, στοχεύει μέσα στην επόμενη πενταετία η Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου Θεσσαλίας- Θεσσαλονίκης (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της προγράμματος, το οποίο παρουσίασε χθες, σε συνέντευξη Τύπου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Ιμπέριαλ», στη Λάρισα.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea
FRACASSO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1