ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Κατηγορία Λάρισα
13 Απρ 2024 22:00

* Στον αέρα η ανάπλαση
- Στα παράλια του Δήμου Αγιάς, μετά το «φρένο» από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου - Το έργο έχει διακοπεί καθώς δεν έχουν εκδοθεί οι απαιτούμενες άδειες, καταγγέλλει στην «Ε» η αξιωματική αντιπολίτευση και ζητά εξηγήσεις για το κόστος των έως τώρα παρεμβάσεων

ΨIΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ

Κατηγορία Ψιθυριστά
13 Απρ 2024 17:11

Είθε
* ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ με 30άρια, αλλά και αφρικανική σκόνη, για την οποία υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στους μετεωρολόγους. Οι οποίοι συμφωνούν ωστόσο πως ο υδράργυρος μάλλον θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά από Τρίτη. Ενώ έχουν λέει ενδείξεις για βροχές από τις 15 Απριλίου και μετά. Είναι μακριά όμως ακόμη ώστε να είναι σίγουροι, μάλλον με ευχή μοιάζει.

Παράσταση διαμαρτυρίας, για τον ΕΝΦΙΑ που καλούνται να πληρώσουν οι πλημμυροπαθείς, πραγματοποίησαν χθες εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Λάρισας μαζί με τις Επιτροπές Πληγέντων, στα γραφεία της ΔΟΥ Λάρισας στη Φιλιππούπολη με αίτημα την απαλλαγή τους.

«Πρώτιστο και κύριο μέλημά μας είναι η φροντίδα προς τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, αυτούς που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες.

Έτοιμοι, παρά τις όποιες δυσκολίες, εμφανίζονται οι επαγγελματίες από τα παράλια του νομού Λάρισας ενόψει της νέας καλοκαιρινής σεζόν.

Δίνουν στους νέους φωνή

Κατηγορία Λάρισα
13 Απρ 2024 16:17

Πρόσκληση σε νέες και νέους να εγγραφούν στο μητρώο για τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων απηύθυναν σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιω. Καριπίδης, παρουσία των αντιδημάρχων Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Ελ. Ταζέ, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δία Βίου Μάθησης κ. Αστ. Δημουλά και του νεότερου σε ηλικία δημοτικού συμβούλου κ. Θ. Κωσταφάκα. Παρόντες στη συνέντευξη ήταν και οι νεότεροι από τους προέδρους κοινοτήτων, ο κ. Θ. Μαντζάρας, πρόεδρος Δολίχης και ο κ. Ευ. Χονδρογιάννης, πρόεδρος Κεφαλοβρύσου.

Την πλήρη αντίθεσή της στην «πρωτοπορία» του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου αναφορικά με τα απογευματινά χειρουργεία, όπως αναδείχθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις των διοικητών της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και του ΠΓΝΛ Δημήτρη Κατσικονούρη, καθώς και του καθηγητή Χειρουργικής Δημήτρη Ζαχαρούλη εκφράζει η διευθύντρια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Γεωργία Παπαδάμου με επιστολή της στην οποία απευθυνόμενη στους προαναφερθέντες αναφέρει:

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε δράση ευαισθητοποίησης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων, στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Φαρσάλων.

Καπέλα αντηλιακής προστασίας και εδέσματα για παιδιά, πρόσφερε στην Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ «Εξοδος», ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λάρισας (ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ.).

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και ο Εκπαιδευτικός μη κερδοσκοπικός Οργανισμός «STEM Robotics Academy» διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Λάρισας.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass