Μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης των Energy Mastering Awards 2019 αναδείχθηκε η METRO AEBE (My marketCash and Carry) κατακτώντας την κορυφαία διάκριση «Energy Efficient Company of the year» και 15 ακόμη βραβεία!

Μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης των Energy Mastering Awards 2019 αναδείχθηκε η METRO AEBE (My marketCash and Carry) κατακτώντας την κορυφαία διάκριση «Energy Efficient Company of the year» και 15 ακόμη βραβεία!

Στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της ο άνθρωπος και η προσφορά ευέλικτων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ασφαλιστικές ανάγκες του.

Από τον Τάσο Πουλτσάκη

Αυτή η χώρα της νοτιοανατολικής Μεσογείου και της δυτικής Ασίας που κατάφερε να αποκτήσει κρατική οντότητα σύγχρονης μορφής με τη βοήθεια και την ανοχή των διεθνών οργανισμών και των ισχυρών δυνάμεων, είναι σήμερα το «πρόσωπο της

Την ώρα που η προστασία του περιβάλλοντος μπαίνει ολοένα και συχνότερα στην επικαιρότητα,

Στους αγώνες των πρωταθλημάτων μπάσκετ που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο ορίστηκαν οι παρακάτω διαιτητές και κριτές:

5 έργα… από το μέλλον

Κατηγορία Άρθρα
18 Ιαν 2020 16:36

Ενόψει της διεξαγωγής του 2ου Ευρωπαϊκού Forum Ανάπτυξης, το οποίο η εφημερίδα «Ελευθερέα» συνδιοργανώνει, σας παραθέτω πρόταση για σχεδιασμό και υλοποίηση πέντε έργων, συμμετέχοντας και συμβάλλοντας στην προσπάθειά σας. Η υλοποίηση αυτών πιστεύω ότι θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του νομού και της περιφέρειας.

Όσος χρόνος κι αν περάσει, η σκέψη σου παραμένει εκεί. Στην πόλη που γεννήθηκες και μεγάλωσες. Γι’ αυτό η φυσική παρουσία είναι συχνή, οι δεσμοί στενοί και η ενημέρωση επί πολλών ζητημάτων καθημερινή.

Μισώ την τεχνολογία

Κατηγορία Άρθρα
18 Ιαν 2020 16:32

Μισώ όλες εκείνες τις εφευρέσεις που κάνουν περιττό τον Άνθρωπο. Που στέλνουν στην ανεργία τους εργάτες στη Βιομηχανία, στη Βιοτεχνία και στην Οικοδομή.

Κύριε διευθυντά,

Την προηγούμενη Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις οδούς Κολοκοτρώνη, Τσιμισκή, Μετσόβου και 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη ολιγόωρη διακοπή ρεύματος για τεχνικές εργασίες της ΔΕΗ.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1