Πριν από περίπου τρία χρόνια ο Αριστοτέλης Παντελιάδης έπαιρνε ένα σημαντικό επιχειρηματικό ρίσκο με την απόκτηση της αλυσίδας Βερόπουλου. Ο ίδιος είχε θέσει ορίζοντα τριετίας προκειμένου να αξιολογηθεί η επιτυχία του εγχειρήματος. Τρία χρόνια μετά, λοιπόν, οι αριθμοί δείχνουν ότι o Όμιλος ΜETRO και τα My Market κέρδισαν και μάλιστα εμφατικά το στοίχημα αυτό.

Τα My market στηρίζουν ως «Χορηγός Φροντίδας» την 6η Μπιενάλε της Αθήνας, το μεγαλύτερο διεθνές καλλιτεχνικό γεγονός σύγχρονου πολιτισμού στη χώρα μας που πραγματοποιείται φέτος στο κέντρο της πόλης, δίνοντας ζωή σε ιστορικά κτήρια.

Η “Van Gogh Alive - the experience!”, η μεγαλειώδης έκθεση-εμπειρία που έθεσε νέα δεδομένα παρουσιάζοντας, για πρώτη φορά, νέους τρόπους προσέγγισης της Τέχνης, έρχεται επιτέλους και στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση που μάγεψε περισσότερους από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο, μετά το θρίαμβο της Αθήνας και τον αριθμό ρεκόρ των 200.000 εισιτηρίων, θα παρουσιαστεί στο χώρο της ΔΕΘ από τις 22 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Κατηγορία Λάρισα
21 Νοε 2018 1:13

 

* Ενισχύονται Υγεία-Πολιτική Προστασία

Το σοκ της ήττας από το Ψυχικό (που διαδέχθηκε τον θρίαμβο επί του κραταιού Ιωνικού) προσπαθούν να ξεπεράσουν στον Ερμή Αγιάς.

Δύο βαθμούς άφησε προχθές στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας με αντίπαλο τη Σπάρτη, μέσα σε έναν αγωνιστικό χώρο που είχε πολλή λάσπη από τη βροχή που έπεφτε και… γλίστρησε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

«Μαύρη» θα είναι η ερχόμενη Παρασκευή για την αγορά της Λάρισας, που προετοιμάζεται από τώρα για την κατρακύλα των τιμών τόσο στα καταστήματα εμπορίας ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών ειδών όσο και στα υπόλοιπα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης.

Το πρώτο δεκάμηνο του 2018, το «Χαμόγελο του παιδιού» δέχθηκε 18 καταγγελίες πολιτών, που αφορούσαν στην κακοποίηση 34 παιδιών στη Θεσσαλία, ενώ αντίστοιχα το 2017 έγιναν 23 καταγγελίες που αφορούσαν στην κακοποίηση 32 παιδιών.

Στην ψηφιοποίηση των αρχείων της Πολεοδομίας προχωρά ο Δήμος Λάρισας, σε μια προσπάθεια καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών και διευκόλυνσης παράλληλα του έργου, υπηρεσιών και επαγγελματιών.

Το χιόνι του περασμένου Σαββατοκύριακου, πρώτο του φετινού χειμώνα, που «απλώθηκε» και σε σημεία του θεσσαλικού χώρου, ουσιαστικά «ξύπνησε» για τα καλά και τις ευαισθησίες φωτογράφων και φίλων της φωτογραφικής τέχνης.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1