Από τον Τάσο Πουλτσάκη

Αυτή η χώρα της νοτιοανατολικής Μεσογείου και της δυτικής Ασίας που κατάφερε να αποκτήσει κρατική οντότητα σύγχρονης μορφής με τη βοήθεια και την ανοχή των διεθνών οργανισμών και των ισχυρών δυνάμεων, είναι σήμερα το «πρόσωπο της

Την ώρα που η προστασία του περιβάλλοντος μπαίνει ολοένα και συχνότερα στην επικαιρότητα,

Μικρές Αγγελίες

Κατηγορία Λάρισα
13 Δεκ 2019 8:00

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ενοικιάζεται καινούργιο ευρύχωρο διαμπερές δυάρι, χωρίς κοινόχρηστα, Π+Α 6946-253.556

* «Λίμνες» τα παράλια

«Το Κίτρινο Υποβρύχιο» της Σεμίνας Διγενή «αναδύθηκε» χθες βράδυ στη Λάρισα. Το πρώτο βιβλίο της δημοσιογράφου, που βρίσκεται στη 5η έκδοση και έχει γίνει μπεστ σέλερ, παρουσιάστηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο, εκεί όπου οι πρωταγωνιστές , όλες εκείνες οι θρυλικές προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής που συνάντησε στο δημοσιογραφικό της ταξίδι, ξεπήδησαν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου και «συστήθηκαν» με ένα διαφορετικό τρόπο με το αναγνωστικό κοινό.

Πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της ομάδας στον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Super League επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ.

Φόρο τιμής στον μεγάλο διδάσκαλο του Γένους Κωνσταντίνο Κούμα, απέτισε χθες το απόγευμα ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Κ. Κούμας» με ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Πρωτόγνωρα χαρακτηρίστηκαν χθες από τους δικαστικούς υπαλλήλους τα προβλήματα που δημιούργησε στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας η χθεσινή νεροποντή. Η ελλιπής συντήρηση του κτιρίου πρωτευόντως και δευτερευόντως η ένταση των καιρικών φαινομένων είχε ως αποτέλεσμα χθες το πρωί, τα βρόχινα νερά που συσσωρεύτηκαν στην ταράτσα του κτιρίου, μέσω του κλιμακοστασίου να κυλήσουν έως τον 1ο όροφο.

Με αισιοδοξία και προσδοκίες για την αναθέρμανση του αγοραστικού ενδιαφέροντος και την τόνωση του τζίρου των καταστημάτων, ξεκινά επισήμως από την ερχόμενη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η εορταστική περίοδο για τον εμπορικό κόσμο της Λάρισας.

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις ζωνών στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. «Μονομάχοι» Λάρισας.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1