Πριν από περίπου τρία χρόνια ο Αριστοτέλης Παντελιάδης έπαιρνε ένα σημαντικό επιχειρηματικό ρίσκο με την απόκτηση της αλυσίδας Βερόπουλου. Ο ίδιος είχε θέσει ορίζοντα τριετίας προκειμένου να αξιολογηθεί η επιτυχία του εγχειρήματος. Τρία χρόνια μετά, λοιπόν, οι αριθμοί δείχνουν ότι o Όμιλος ΜETRO και τα My Market κέρδισαν και μάλιστα εμφατικά το στοίχημα αυτό.

Τα My market στηρίζουν ως «Χορηγός Φροντίδας» την 6η Μπιενάλε της Αθήνας, το μεγαλύτερο διεθνές καλλιτεχνικό γεγονός σύγχρονου πολιτισμού στη χώρα μας που πραγματοποιείται φέτος στο κέντρο της πόλης, δίνοντας ζωή σε ιστορικά κτήρια.

Το ιστορικό ντοκιμαντέρ ''Στην Εξορία, Ερζουρούμ - Άσκαλε 1943'' προβλήθηκε χθες σε εκδήλωση στην 110 Πτέρυγα Μάχης που διοργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) Λάρισας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ).

Με στόχο να «σπάσει το ρόδι» και να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών υδατοσφαίρισης (Β’ Όμιλος), ο ΝΟΛ υποδέχεται σήμερα στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΛ (18:00) τη ΝΕ Πατρών.

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου ν. Λάρισας, θα τελέσει μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων συνταξιούχων του Δημοσίου στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αγ. Αχιλλίου το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Με τους εξής στίχους του Γιάννη Ρίτσου, «Όσοι έπεσαν στο χώρο ετούτο, εγείρονται και προχωρούν στην ιστορία, κι ο λαός μαζί τους, εκεί που σμίγουν φως και χώμα κι όνειρο, εκεί που λευτεριά κι Ελλάδα είν’ ένα», ξεκίνησε η σχολική εορτή για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου στα Φάρσαλα, στο 2ο Γυμνάσιο της πόλης, χθες Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018.

Ιερό Σαρανταλείτουργο στον Άγιο Αχίλλιο

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ξανά ζωή παίρνει ο Ζωολογικός Κήπος των Τρικάλων, καθώς με σχετική απόφαση στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η εκμίσθωση σε ιδιώτη, ενός αποθηκευτικού χώρου εντός του κήπου.

Στη φάση της δημοπράτησης μπαίνει το έργο «Βελτίωση προσβασιμότητας αγροτικών οδών Δήμου Τυρνάβου», συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ μετά την έγκριση δημοπράτησης του έργου που δόθηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Πλαστικά καθίσματα, φυσικό αέριο και επισκευή του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο. Πρόκειται για παρεμβάσεις που θα γίνουν μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων για αποδοχή ποσού 500.000 ευρώ.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1