ΤΡΙΚΑΛΑ
Σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων μπαίνει η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων εξαιτίας αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Την προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων για κατασκευή νέου Ειδικού Σχολείου στα Τρίκαλα, επανέλαβε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

ΤΡΙΚΑΛΑ
Σύμφωνα με την ενημερωτική ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων, ισχύει από χθες το πρωί η απόφαση της κυβέρνησης που θέτει την Π.Ε. Τρικάλων σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης.

ΤΡΙΚΑΛΑ
Mαταιώνεται για φέτος, η δεύτερη συνάντηση διδύμων, μια διοργάνωση, σύμφωνα με τον Δήμο Τρικκαίων, που με τόση επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πανελληνίως, τον Σεπτέμβριο του 2019 στο πάρκο Αη Γιώργη των Τρικάλων.

ΤΡΙΚΑΛΑ
Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων επιστρέφει το φθινόπωρο με δύο δωρεάν ταινίες!

ΤΡΙΚΑΛΑ

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στις σχολικές μονάδες

ΤΡΙΚΑΛΑ
Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των ενδιαφερομένων για το νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ πραγματοποιεί ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Ποιοι οι δικαιούχοι και πώς μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση

ΤΡΙΚΑΛΑ
Ξεκινά το επόμενο διάστημα ένα νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων και του Δήμου Τρικκαίων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΤΡΙΚΑΛΑ
Ένα νέο οδικό έργο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ ξεκινά το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου σε περιοχές των Δήμων Πύλης και  Φαρκαδόνας.

ΤΡΙΚΑΛΑ
Απολύμανση σε δύο εκπαιδευτικές μονάδες στον Δ. Τρικκαίων λόγω κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε χθες, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1