Τους δέκα από τους 11 συνολικά υποψηφίους βουλευτές στον νομό Λάρισας για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, ενέκρινε χθες η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ).

Πριν τέσσερα περίπου χρόνια τελείωσε ένα μέρος του έργου του αναδασμού του αγροκτήματος Ελασσόνας, Τσαριτσάνης, Γαλανόβρυσης και Στεφανόβουνου και αποδόθηκαν οι τίτλοι στους δικαιούχους. Η ολοκλήρωση του εγχειρήματος αυτού όμως δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Με επίσκεψη στον Δήμαρχο Τρικκαίων, μέλη της νεοσυσταθείσας «Πρωτοβουλίας για τα υδατικά της Θεσσαλίας και την ολοκλήρωση έργων του Αχελώου» προωθούν τη δράση για την επίλυση ενός τεράστιου και χρονίζοντος ζητήματος στη Θεσσαλία.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Το Υπουργείο Τουρισμού άναψε «πράσινο φως» για την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου.

Με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη τους ηλικίας 8 ετών η οικογένεια της Αρτέμιδος Πολυζώη – Παππά από τη Φαρκαδόνα Τρικάλων απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Χιόνιζε χθες από τις πρωινές ώρες, σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, ενώ το κρύο είναι τσουχτερό τόσο στα ορεινά, όσο και στις πεδινές περιοχές.

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου του 2018 και στο περιθώριο της  Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020, που διεξήχθη στην Καλαμπάκα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Δομές που λειτουργεί η Πανελλήνια Οργάνωση Φροντίδας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων  (Π.Ο.Φ.Ε.Κ.Ο.) στα Τρίκαλα.

Eργα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνολικού προϋπολογισμού 1.645.000 ευρώ είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Πρόκειται για τα έργα:

ΤΡΙΚΑΛΑ

Η δεύτερη φορά που η αυτοδιοίκηση βραβεύεται από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, καταγράφει ως βραβευθέντα τον Δήμο Τρικκαίων.

Εννιά άνθρωποι συνελήφθησαν, ενώ άλλοι τρεις ταυτοποιήθηκαν, έπειτα από επιχείρηση σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας, για την εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1