ΤΡΙΚΑΛΑ

Στην προμήθεια νέου αξονικού τομογράφου πρόκειται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων μετά την έγκριση που έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για τη δημοπράτηση του έργου ««Προμήθεια και εγκατάσταση Αξονικού Τομογράφου CT 32 τομών».

ΤΡΙΚΑΛΑ

Άλλα 2.500.000€ προϋπολόγισε η ΔΕΥΑΤ από το ταμείο της για αποχέτευση σε Φλαμουλάκι και Αμπελάκια.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και αθλητικών χώρων σχολείων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τους δρόμους στους οποίους χρειάζονται αλυσίδες προκειμένου η κυκλοφορία να διεξάγεται ομαλά, αναφέρει με σχετική ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας της ΕΛΑΣ.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Διήμερο δωρεάν εκδηλώσεων συνδιοργανωνουν ο Δήμος Τρικκαίων και το Μουσείο Τσιτσάνη.

Στην αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου "Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε Τρικάλων από 15 – 17/11/2017 και από 24 – 25/11/2017 (δήμοι Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Πύλης, Φαρκαδόνας)» προϋπολογισμού 5.100.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ).

«Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Θεσσαλίας ήταν μπροστά σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, το ανέδειξαν στο πλαίσιο του περιφερειακού συμβουλίου και των δημοτικών συμβουλίων, έδωσαν μάχες κατά της αντιλαϊκής πολιτικής.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Σημαντικές και αναγκαίες παρεμβάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στην Εβραϊκή Συναγωγή των Τρικάλων, οι οποίες ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο και θα ολοκληρωθούν, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στο τέλος του Φεβρουαρίου του 2019.

Λόγω χιονόπτωσης και παγετού έχει διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων σε ορισμένους επαρχιακούς δρόμους του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ κυρίως στις ορεινές περιοχές απαιτείται χρήση αλυσίδων.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Εντονη χιονόπτωση και χθες στο νομό Τρικάλων και μέσα στην πόλης της Καλαμπάκας το ύψος του έφτασε τα 20 εκατοστά!

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1