ΤΡΙΚΑΛΑ
Τα δύο πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα έκαναν χθες  την εμφάνισή τους στους δρόμους των Τρικάλων, τα οποία χρησιμοποιούνται από τη Δημοτική Αστυνομία.

Ξαπλώστρες…παραλίας τοποθέτησε ο Δήμος Τρικκαίων σε τμήμα του Ληθαίου ποταμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, τις οποίες μπορούν ελεύθερα να κάνουν χρήση οι πολίτες.

Το υπό εκπόνηση Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) και η σχέση του με τον αστικό ιστό των Τρικάλων, παρουσιάστηκαν πρόσφατα στις Βρυξέλλες από τον κ. Οδυσσέα Ράπτη, στο πλαίσιο της ετήσιας διεθνούς ημερίδας Think Tank της ERTICO – ITS Europe με συμμετοχή της e-Trikala.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ξεκίνησαν χθες οι δράσεις από τον Δήμο Τρικκαίων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, με κεντρικό σύνθημα «Ασφαλής ποδηλασία - ασφαλές περπάτημα».

ΤΡΙΚΑΛΑ 

Με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αγελαδοτρόφων Τρικάλων συναντήθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ενημερωτική αλλά άκρως ουσιαστική, η συνάντηση των δημάρχων και στελεχών Δήμων της Δυτικής Θεσσαλίας για την ΠΑΔΥΘ. Η Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή Δυτικής Θεσσαλίας αποτελεί μια σημαντική για όλη τη χώρα απόδειξη, της συνεργασίας, της διάθεσης και της θέλησης για επίλυση προβλημάτων στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανακύκλωσης.

TΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Το χιλιοτραγουδισμένο τρικαλινό παζάρι, μας περιμένει όλους, να διασκεδάσουμε, να γευτούμε, να αγοράσουμε, να βολτάρουμε, να επισκεφθούμε το λούνα παρκ, και να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο. Ανοίγει για όλους αύριο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019.

ΤΡΙΚΑΛΑ
Η λειτουργία του Φράγματος της Μεσοχώρας αποτελεί βασική προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, μιλώντας τη Δευτέρα στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» της τηλεόρασης της TRT.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Σε αγιασμούς σχολείων παρευρέθηκε χθες ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Μετέβη κατά σειρά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στο 4ο Γυμνάσιο και στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, όπου ο αγιασμός τελέστηκε μαζί με το γειτονικό Νηπιαγωγείο Μπάρας.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Στην επισκευή και συντήρηση μεταλλικών γεφυρών τύπου Belley στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του εν λόγω έργου, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 9-7
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1