ΤΡΙΚΑΛΑ
Άμεσα δίπλα στους σεισμοπαθείς σε πολλά χωριά του τόπου μας βρέθηκε ο Θανάσης Λιούτας, αποτιμώντας μαζί τους τις ζημιές που προκάλεσε ο μεγάλος σεισμός στην περιοχή μας.

ΤΡΙΚΑΛΑ
Στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη και Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, κ. Αλεξίου Κανίνα, με τη διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων, κα Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου, στο γραφείο της.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Χωρίς να διαπιστωθούν προβλήματα στατικότητας ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στα διδακτήρια και τις δομές πρόνοιας του Δήμου Τρικκαίων.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Χωριά της ευρύτερης περιοχής της Φαρκαδόνας, φαίνεται ότι δέχτηκαν τις δονήσεις σε μεγάλο βαθμό του ισχυρού σεισμού καθώς έχουν καταγραφεί ειδικά στο χωριό Ζάρκο αλλά και σε άλλα χωριά, όπως η Πηνειάδα μεγάλες ρωγμές σε σπίτια, ενώ έπεσαν και στέγες.

ΤΡΙΚΑΛΑ
(Της ανταποκρίτριάς μας)
Αποκαθιστά και ενισχύει τα αναχώματα του Πορταϊκού ποταμού στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Το 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων και το Γυμνάσιο – Λύκειο Βαλτινού είναι τα δύο σχολικά συγκροτήματα που προτείνονται για ενεργειακή αναβάθμιση με συνολικό προϋπολογισμό 2.325.000€.

ΤΡΙΚΑΛΑ
Με ολοκληρωμένο σχέδιο παρεμβάσεων ύψους 40 εκατ. ευρώ η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενισχύει την αντιπλημμυρική προστασία στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Ακόμη μία ηλεκτρονική υπηρεσία προσφέρει ο Δήμος Τρικκαίων στους πολίτες.

ΤΡΙΚΑΛΑ
Νέα αντιπλημμυρικά έργα ύψους 15 εκατ. ευρώ ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην κοίτη του Πηνειού ποταμού στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

ΤΡΙΚΑΛA
Δημοπρατείται το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στα Τρίκαλα».

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1