ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου δρομολογεί στην Πύλη Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας το έργο προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ.

Με συνολική ποινή φυλάκισης 2 έτη και 3 μήνες τιμώρησε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας έναν άνδρα από ορεινό χωριό των Τρικάλων που πυροβόλησε και σκότωσε έξι κατσίκια την ώρα που του έτρωγαν τις καστανιές στο χωράφι του.

Ο 9ος Μύλος των Ξωτικών ξεκινά από τις 29 Νοεμβρίου 2019 και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020, έχοντας τη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, μετά την προχθεσινή συνεδρίαση του Σώματος, με ψηφισμένο τον προϋπολογισμό της διοργάνωσης.

Πράσινο φως άναψε προχθές βράδυ το Δ.Σ. του Δήμου Τρικκαίων, για ελαφρύνσεις τιμολογίων ύδρευσης στο 50% για 3.500 τρικαλινά νοικοκυριά. Πιο συγκεκριμένα, το Σώμα υιοθέτησε την επίσης ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΤ, υλοποιώντας την ελάφρυνση για ευπαθείς ομάδες.

Μας λέει κάπου ο Ηλίας Βενέζης! 

Κι εμείς ανακαλύπτοντας όλο τον Πολιτισμικό και Περιβαλλοντικό του πλούτο μέσα από τις επισκέψεις μας, νοιώσαμε δέος, συμφωνήσαμε μαζί του και υποκλιθήκαμε μπροστά στο μεγαλείο του!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με απόφαση της Γενικής Δ/νσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχει εγκριθεί η υλοτομία, η μεταφορά και η διακίνηση δενδρυλλίων ελάτης – ψευδοτσούγκας, καθώς και κλάδων για χρήση και διακόσμηση κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Βελτιώνεται η ασφάλεια και η λειτουργικότητα της εθνικής οδού Τρικάλων-Καλαμπάκας, με έργο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ που κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Διεθνοποιεί τις δράσεις του το Διεθνές Δίκτυο Αρχαίων Ασκληπιείων


Προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Τρικκαίων, οι οποίες θα συζητηθούν και στην επερχόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. την ερχόμενη Τρίτη, είναι και έγκριση της απόφασης ∆ΕΥΑ Τρικάλων µε θέµα: «Επέκταση κοινωνικών τιµολογίων της ∆ΕΥΑΤ».

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1