Τα νέα της Ιατρικής σχολής

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2016 9:33

ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πρωτεύει ανάμεσα σε πλήθος εργασιών που παρουσιάστηκαν στο 22ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας και 10ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής και νέων Ιατρών Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 13-15 Μαΐου 2016.

Συγκεκριμένα, η εργασία με θέμα «Απομόνωση, χαρακτηρισμός και πολλαπλασιασμός αγγειακών λείων μυϊκών κυττάρων. Η επίδραση της νικαρδιπήνης» των Ράπτη Δημητρίου (5ετή φοιτητή Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), Σταματίου Ροδόπης (μεταδιδακτορικής ερευνήτριας Τμήματος Ιατρικής Π.Θ.) και Χατζηευθυμίου Αποστολίας (αναπληρώτρια καθηγήτρια ιατρικής φυσιολογίας Τμήματος Ιατρικής Π.Θ.) απέσπασε το «Βραβείο Καλύτερης Προφορικής Ανακοίνωσης» του Συνεδρίου. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο φυσιολογίας Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εκλογή Καθηγητού Αθανασίου Γιαννούκα ως Προέδρου της Βαλκανικής Φλεβολογικής Εταιρείας (BalkanVenousForum) για την περίοδο 2016-2018

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του ετήσιου συνεδρίου της Βαλκανικής Φλεβολογικής Εταιρείας (BalkanVenousForum) που έγινε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας 12-14/05/2016, ο Καθηγητής του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εξελέγη Πρόεδρος για τη διετία 2016-2018. Η εκλογή αυτή αποτελεί τιμή για το έργο που επιτελεί η Αγγειοχειρουργική Κλινική του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε διεθνές επίπεδο. Επίσης, συμβάλλει στη διεθνή αναγνώριση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ προβάλλει την πόλη της Λάρισας και την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό χώρο στον τομέα της Ιατρικής και των Επιστημών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Α. Βλάχου

(2410-685591 avlachou@uth.gr) ή να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα (www.med.uth.gr),

το (@meduth) & το (facebook.com/meduth).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass