ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εναρξη ανοιχτών ομάδων

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2018 15:52

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας αντιλαμβανόμενος την ανάγκη αλλά και την αποτελεσματικότητα της ψυχολογικής στήριξης, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του, ότι εκτός της κλειστής ομάδας ψυχολογικής στήριξης που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά, προγραμμάτισε την έναρξη δύο νέων ανοιχτών ομάδων.

Ειδικότερα δημιουργούνται: Ανοιχτή ομάδα υποστήριξης ασθενών και φροντιστών με στόχο τη διαχείριση των όσων αναφέρθηκαν παραπάνω, με συντονίστρια την ψυχολόγο κ. Δήμητρα Παπαστεργίου MSc.

Παράλληλα, δημιουργείται ανοιχτή ομάδα διαχείρισης άγχους, με σκοπό τη διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων και την εκπαίδευση σε τεχνικές χαλάρωσης με συντονίστρια την κ. Ειρήνη Μακρίδου ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια ΜΑ.

Οι συναντήσεις και των δύο νέων ομάδων θα πραγματοποιούνται κάθε δεκαπενθήμερο (δύο φορές τον μήνα ή κάθε μία εναλλάξ), ημέρα Τρίτη και ώρα 7:30 μ.μ. - 8:30 μ.μ., στον χώρο των γραφείων του Συλλόγου, Δήμητρας 14, 2ος όροφος.

Στις δύο νέες ομάδες μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα όποιοι επιθυμούν, ασθενείς ή όχι καθώς και φροντιστές, εφόσον η θεματολογία εμπίπτει στα ενδιαφέροντα και τις ειδικότερες ανάγκες τους. Δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο του ΣΚΛ, 2410-620393.

Επίσης ο Σύλλογος συνεχίζει να παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης και κλειστού αριθμού ατομικών συνεδριών με τους ψυχολόγους κ. Δήμητρα Παπαστεργίου, κ. Λευτέρη Σιάκη και κ. Nίκο Τσουγένη μετά από προσωπική συνεννόηση μαζί τους. Η δράση αυτή απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του συλλόγου και γίνεται δωρεάν.

Η συμμετοχή στις ανοιχτές ομάδες που διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών παρέχονται εντελώς δωρεάν σε όλους, μέλη και μη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea
FRACASSO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1