ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα το Πνευμονολογικό Σεμινάριο

Δημοσίευση: 15 Απρ 2018 15:20

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίστηκαν και χθες οι εργασίες του ετήσιου εκπαιδευτικού σεμιναρίου, που ξεκίνησε την Τετάρτη, στη Λάρισα με οργανώτρια την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Εταιρεία Αναπνευστικών Διαταραχών και Βαρείας Νόσου.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας, έγινε συζήτηση για περιστατικά της Πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε διάλεξη με θέμα τη δεοντολογία που πρέπει να διέπει τη λειτουργία της φαρμακοβιομηχανίας.

Ειδικές συνεδρίες είναι αφιερωμένες σήμερα Κυριακή, τελευταία ημέρα του συνεδρίου, στην εκπαίδευση και τις επαγγελματικές προοπτικές νέων πνευμονολόγων με τους συμμετέχοντες να συζητούν για τις προσδοκίες των ειδικευομένων για την εκπαίδευσή τους αλλά και το καυτό θέμα της αξιολόγησης των κλινικών. Επίσης θα διατυπωθούν οι εμπειρίες των νέων πνευμονολόγων που βρίσκονται σε παράταση, είναι επικουρικοί, ξεκίνησαν να ιδιωτεύουν ή εργάζονται στη φαρμακοβιομηχανία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1