ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ Κ.Υ. ΓΟΝΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Στο πλευρό γιατρών- νοσηλευτών ο Γιώργος Μανώλης

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 15:24

Το Κέντρο Υγείας Γόννων, αλλά και τα Περιφερειακά Αγροτικά Ιατρεία Μακρυχωρίου, Πυργετού και Συκουρίου, επισκέφθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Στο Κ.Υ. Γόννων ευχήθηκε στη διευθύντρια κ. Μαρία Θεοδώρου για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, ενώ στα Αγροτικά Ιατρεία συνομίλησε με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο και συνεχάρη για τις άοκνες και φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν προς τους ασθενείς, υπό αντίξοες συνθήκες.

Οι συναντήσεις, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, έγιναν σε καλό κλίμα, με τον κ. Μανώλη να δηλώνει ικανοποιημένος από την παροχή των ιατρικών υπηρεσιών συνολικά προς του δημότες. Επίσης υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεσή τους για την από κοινού διεκδίκηση και επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν, με κυρίαρχα αυτά της κάλυψης υλικοτεχνικών μέσων (ιατρικών και αναλώσιμων), τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και την θέρμανση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1