Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ EVERT SMITH

Καθήλωσε γιατρούς και επαγγελματίες υγείας

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2018 15:55

Τον καθηγητή Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου του Bristol κ. Evert Smith φιλοξένησε προχθές η Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. O κ. Smith βρέθηκε στη Λάρισα για να συμμετάσχει στην επιστημονική εσπερίδα με τίτλο «Νεότερα δεδομένα στην ανακατασκευή της Άρθρωσης του Ισχίου», που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής, στη Βιόπολη.

Οι διαλέξεις της επιστημονικής εσπερίδας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους γιατρούς της Ορθοπαιδικής, Γενικής Ιατρικής, Φυσικοθεραπευτές, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα των αθλούμενων.

Ο Evert Smith είναι Senior Clinical Lecturer στο Πανεπιστήμιο του Bristol, στο Winford Unit του Νοσοκομείου Southmead του Bristol και Consultant Orthopaedic Surgeon με μεγάλη κλινική και ερευνητική δραστηριότητα στην ανακατασκευή του ισχίου σε ενήλικο ζωή. Συμμετέχει στη συντονιστική ομάδα του Εθνικού μητρώου καταγραφής αρθροπλαστικών του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι ο εθνικός αντιπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή εταιρεία Ισχίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass