Δικτύωση Φορέων με το Κέντρο Κοινότητας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2018 15:20

Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις και τον τρόπο λειτουργίας των ανωτέρω δομών πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα. Σημειώθηκαν παράλληλα πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για κοινές δράσεις και ενημερώσεις για τον πληθυσμό Ρομά, σχετικά με θέματα που αφορούν στην ατομική υγιεινή, τη στοματική υγεία, τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, τον οικογενειακό προγραμματισμό, την πρόληψη σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων, την πρόληψη εξαρτήσεων από ουσίες, όπως ναρκωτικά, κάπνισμα, αλκοόλ, διαδίκτυο.

Η συνεργασία των φορέων και των δομών είναι πρωτεύουσα όσον αφορά στην επίτευξη της ολοκληρωμένης ενημέρωσης για θέματα δημόσιας υγείας καθώς και για την προάσπιση και προαγωγή της υγείας. Θέματα που συνδέονται άμεσα με τον πληθυσμό που εξυπηρετεί το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Ρουσβέλτ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410680242, email: kkoinotitas@larissa-dimos.gr, ώρες λειτουργίας: καθημερινά 08:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.

Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, Δημοσθένους 45, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410231122, email: kkoinotitasroma@larissa-dimos.gr. Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014- 2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1