ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Καρέ καρέ ….STOP στo κάπνισμα !

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2018 3:30

Η Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετέχοντας στον εορτασμό των 30 ετών από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας σε συνεργασία με το Θεσσαλικό Θέατρο, την Κινηματογραφική και Θεατρική ομάδα του Τμήματος Ιατρικής και Τμήματος Βιοχημείας/Βιοτεχνολογίας διοργανώνουν Αντικαπνιστική βραδιά αύριο Πέμπτη 31 Μαΐου και ώρα 20.00 στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας.

Για φέτος το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας είναι "Κατά του καπνίσματος να είναι η κάθε σου μέρα".

Επιμέρους στόχοι πρέπει να είναι η μάχη κατά του παθητικού καπνίσματος, οι στρατηγικές για τη διακοπή του καπνίσματος, η ενημέρωση για τις δυσμενείς συνέπειες του καπνού και οι διαφημίσεις εναντίον του καπνίσματος.

 Θα προβληθούν αποσπάσματα από τον Γαλλικό Κινηματογράφο δείχνοντας την σχέση του με το τσιγάρο, καθώς επίσης θα παιχθεί το γνωστό μονόπρακτο του Τσέχωφ με τίτλο «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» και δύο μονόπρακτα της Σοφίας Γουργουλιάνη με τίτλους «Τσιγαρίλα» και «Είδα μια αρκούδα στον δρόμο». Συμμετέχουν οι φοιτητές Χαρούλη Μυρτώ, Αλέξανδρος Ζαφρανάς και Βαγγέλης Παππάς. Η σκηνοθεσία είναι της Σταματίας Καγκελάρη.

Θα μιλήσουν η κ. Χρύσα Βουλγαράκη, διευθύντρια Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας και η κ. Ζωή Δανιήλ καθηγήτρια Πνευμονολογίας.

Τη βραδιά θα συνοδεύσει μουσικά ο φοιτητής Ιατρικής Θοδωρής Ρεπανάς.

 Σχολιασμοί και προβληματισμοί από όλους μας που θα συμμετέχουμε, μέσα από τα αποσπάσματα ταινιών του Γαλλικού Κινηματογράφου, τα μονόπρακτα καθώς και το μουσικό ταξίδι θα στείλουν το δικό μας μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1