Στελεχώνεται με ιατρούς το ιατρείο Αρμενίου

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΑΙ 5η ΥΠΕ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2018 15:22

Σύμφωνο παραχώρησης του ιατρείου του Αρμενίου του Δήμου Κιλελέρ στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας υπέγραψαν ο διοικητής Νέστωρας Αντωνίου και ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο κ. Αντωνίου δήλωσε πως «υπογράψαμε το σύμφωνο παραχώρησης του αγροτικού ιατρείου του Αρμενίου του Δήμου Κιλελέρ στην 5η ΥΠΕ. Το ιατρείο θα στελεχωθεί άμεσα από δύο γιατρούς με ειδικότητα τη γενική ιατρική.

Είναι προφανές ότι το ιατρείο αναβαθμίζεται από αγροτικό σε περιφερειακό με απώτερο στόχο να μετατραπεί σε πολυδύναμο ιατρείο. Η γεωγραφική θέση του Αρμενίου, στα όρια των νομών Λάρισας και Μαγνησίας, καθιστά το ιατρείο εξόχως σημαντικό γιατί δύναται να ικανοποιήσει τις ανάγκες υγείας κοινοτήτων και των δύο νομών. Με την έναρξη λειτουργίας του ιατρείου η πρωτοβάθμια υγεία στην ευρύτερη περιοχή αποκτά άλλον, διευρυμένο χαρακτήρα.

Η συνεργασία, μέχρι και σήμερα που υπογράψαμε το σύμφωνο παραχώρησης με τον Δήμο Κιλελέρ και ειδικότερα με το δήμαρχο κ. Νασιακόπουλο ήταν υπέρ το δέον αποδοτική. Κατανοήσαμε αμφότεροι την ανάγκη προώθησης του έργου και με ταχείς ενέργειες ολοκληρώσαμε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Σε λίγο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε το ιατρείο στους κατοίκους της περιοχής καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό της ανάγκες τους στον τομέα της υγείας».

Ο κ. Νασιακόπουλος από την πλευρά του σημείωσε πως «παραχωρήσαμε στην 5η ΥΠΕ το κτήριο όπου θα στεγαστεί το ιατρείο Αρμενίου. Η δημοτική αρχή παρέλαβε ημιτελές το κτίριο του οποίου η κατασκευή ξεκίνησε πριν οκτώ χρόνια και προέβη στην αποπεράτωσή του. Θεωρήσαμε ότι πρέπει να δώσουμε άμεση προτεραιότητα στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στη συγκεκριμένη περιοχή. Το ιατρείο, όσον αφορά στον Δήμο Κιλελέρ, θα εξυπηρετεί τη συντριπτική πλειονότητα των χωριών της οδού Βόλου.

Διαθέσαμε ως Δήμος από την αρχή της κατασκευής μέχρι και σήμερα το ποσό των 300.000 Ευρώ περίπου για να ολοκληρώσουμε και να παραδώσουμε το κτίριο στην 5η ΥΠΕ. Είμαι πεπεισμένος, έχοντας υπόψη το θετικό προηγούμενο της συνεργασίας με την 5η ΥΠΕ και με τον διοικητή της τον κ. Αντωνίου προσωπικά, ότι το ιατρείο θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες και θα δώσει λύση σε προβλήματα της καθημερινότητάς τους».

Στην υπογραφή του συμφώνου παραχώρησης παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, Αγρ. Πολιτικής και Καθαριότητας Ιωάννα Πινάκα, Κοινωνικής Πολιτικής Αχ. Χατζούλης και η νομική σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ Ελισάβετ Λημνίδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass