Καλοκαιρινές αιμοδοσίες στον Αμπελώνα

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου «Η Ελπίδα»

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2018 22:13
«Μόνο με τη συνεχή προσέλευση  νέων εθελοντών αιμοδοτών»  επισημαίνει ο πρόεδρος  του Συλλόγου «Η Ελπίδα» κ. Απ.  Παπαϊωάννου, «θα υπάρχει συνέχεια και προοπτική στο αιμοδοτικό  κίνημα του τόπου μας» «Μόνο με τη συνεχή προσέλευση νέων εθελοντών αιμοδοτών» επισημαίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου «Η Ελπίδα» κ. Απ. Παπαϊωάννου, «θα υπάρχει συνέχεια και προοπτική στο αιμοδοτικό κίνημα του τόπου μας»

Συνεχίζει να δίνει αίμα και φέτος τον Ιούνιο και ουσιαστικά δίνοντας ζωή στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη όπως κάνει χρόνια τώρα, ο γνωστός και ιδιαίτερα δραστήριος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» ο οποίος πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, τις καθιερωμένες πλέον Εθελοντικές Αιμοδοσίες του για το καλοκαίρι 2018 στις παρακάτω ημερομηνίες:


• Την Πέμπτη στις 14 Ιουνίου 2018, στα Δελέρια
• Την Παρασκευή στις 15 Ιουνίου 2018 στη Ροδιά και
• Την Κυριακή στις 17 Ιουνίου 2018, στον Αμπελώνα.
 Για την καλύτερη επιτυχία των αιμοδοσιών αυτών και για να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση αιμοδοτών το Δ.Σ. της «Ελπίδας» καταβάλλει από τώρα κάθε δυνατή προσπάθεια για να πεισθούν και άλλοι κάτοικοι των Δελερίων, της Ροδιάς, του Αμπελώνα και της ευρύτερης περιοχής και ιδιαίτερα οι νέοι, απόφοιτοι Λυκείου και φοιτητές, τώρα που συμπληρώνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους και τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους με τα μαθήματά τους και τις εξετάσεις τους, καθώς και οι συγγενείς εκείνων που έχουν ευεργετηθεί παλιότερα από τον σύλλογο:
Να προσέλθουν πρόθυμα σε κάποια από τις παραπάνω ημερομηνίες στα Δελέρια, στη Ροδιά, ή στον Αμπελώνα, για να προσφέρουν εθελοντικά λίγο από το αίμα τους.
Να δώσουν με το αίμα τους ελπίδα για αποκατάσταση της υγείας και συνέχιση της ζωής στον άρρωστο συνάνθρωπό μας.
Να κάνουν τώρα, που έρχεται το καλοκαίρι και οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, το χρέος τους προς τον πλησίον ως χριστιανοί και ως άνθρωποι.
«Μόνο με τη συνεχή προσέλευση νέων εθελοντών αιμοδοτών επισημαίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου «Η Ελπίδα» κ. Απ. Παπαϊωάννου, θα υπάρχει συνέχεια και προοπτική στο αιμοδοτικό κίνημα του τόπου μας και θα επιτευχθεί ο στόχος: Να γίνουμε, επιτέλους, εντελώς αυτάρκεις σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα στην πατρίδα μας και να μην χρειάζεται να εισάγουμε αίμα από τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό. Αν βοηθήσουμε όλοι προς την κατεύθυνση αυτή, τότε ο στόχος αυτός μπορεί σύντομα να γίνει πραγματικότητα».

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass