Ο καθηγητής Γ. Στεφανίδης νέος κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2018 17:45

Ο καθηγητής παθολογίας - νεφρολογίας Γιάννης Στεφανίδης είναι από χθες ο νέος κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς επικράτησε του συνυποψηφίου του καθηγητή Δημητρίου Κουρέτα στις επαναληπτικές εκλογές, που διεξήχθησαν στα γραφεία της Κοσμητείας στο κτίριο Βιβλιοθήκης του Τμήματος Ιατρικής.

Αναλυτικότερα, ο κ. Στεφανίδης στη διαδικασία των επαναληπτικών εκλογών για την ανάδειξη κοσμήτορα έλαβε 108 έγκυρες ψήφους (89 ψήφους από την ομάδα εκλεκτόρων Α’ και 14 ψήφους από την ομάδα εκλεκτόρων Β’) έναντι 46 έγκυρων ψήφων του συνυποψηφίου του Δημήτρη Κουρέτα (34 ψήφους από την ομάδα εκλεκτόρων Α’ και 9 ψήφους από την ομάδα εκλεκτόρων Β’), ενώ υπήρξαν 9 λευκά και 2 άκυρα ψηφοδέλτια, όλα από την ομάδα εκλεκτόρων Α’.

Σημειώνεται ότι η ομάδα Α’ αντιστοιχεί στα μέλη ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας, με συνολικό αριθμό εκλεκτόρων 163 και η ομάδα Β’ αντιστοιχεί στα μέλη Ε.Τ.Ε.Π.,Ε.ΔΙ.Π.,Ε.Ε.Π. της Σχολής Επιστημών Υγείας, με συνολικό αριθμό 24 εκλεκτόρων.

Οι δύο διεκδικητές της θέσης του κοσμήτορα είχαν επικρατήσει και στον πρώτο γύρο των εκλογών αφήνοντας εκτός δεύτερου γύρου την καθηγήτρια Ιατρικής Φυσικής κ. Κυριακή Θεοδώρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1