ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΦΛΕΒΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στην Αθήνα σήμερα το 19ο Συνέδριο

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2018 15:12

Ξεκινά σήμερα το 19ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Φλεβολογικής Εταιρείας (European Venous Forum-EVF) και το 9ο Συνέδριο της Βαλκανικής Φλεβολογικής Εταιρείας (Balkan Venous Forum-BVF) στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο «Royal Olympic» με τη συμμετοχή της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας και του Ινστιτούτου Αγγειακών Παθήσεων. Το Συνέδριο θα διαρκέσει 3 ημέρες, 28-30 Ιουνίου 2018.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου είναι ο καθηγητής Αθανάσιος Γιαννούκας, ο οποίος είναι και Πρόεδρος των δύο εταιρειών (της Ευρωπαϊκής Φλεβολογικής Εταιρείας-EVF και της Βαλκανικής Φλεβολογικής Εταιρείας-BVF).

Το Συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 800 σύνεδροι από όλο τον κόσμο οι οποίοι είναι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων που ασχολούνται με τις φλεβικές παθήσεις. Στο Συνέδριο είναι προσκεκλημένοι ως ομιλητές οι πλέον αναγνωρισμένοι ιατροί στο πεδίο της Φλεβολογίας οι οποίοι αναμένεται να ανακοινώσουν όλες τις νεότερες εξελίξεις στην πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων. Η ανάθεση της διοργάνωσης του Συνεδρίου στον καθηγητή Αθανάσιο Γιαννούκα αντανακλά τόσο το υψηλό επίπεδο της Φλεβολογίας στη χώρα μας, όσο και τη διεθνή αναγνώριση του έργου που επιτελείται στην Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν. Λάρισας. Το γεγονός αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη της Λάρισας, το ΠΓΝΛ, το Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τη χώρα μας, καταδεικνύοντας ότι ακόμα και εν μέσω της κρίσης υπάρχουν δυνάμεις και εχέγγυα που τεκμηριώνουν την αριστεία στην πατρίδα μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1