«Αθεράπευτος» κλέφτης παρίστανε τον ασθενή

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΟΝΙΤΟΡ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2018 22:08

Τον ασθενή παρίστανε 47χρονος που, προχθές βράδυ, απευθύνθηκε στους γιατρούς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας (ΠΠΓΝΛ) αλλά στην πραγματικότητα αποδείχθηκε… «αθεράπευτος» κλέφτης.

Με τον 47χρονο Λαρισαίο να συλλαμβάνεται τελικά καθώς, προτού «εξετασθεί» από τους γιατρούς, είχε καταφέρει να κλέψει ιατρικό εξοπλισμό (ένα μόνιτορ) η αξία του οποίου ξεπερνά τις 2.600 ευρώ.

Ο 47χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», έχει απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές για ανάλογες υποθέσεις, προκειμένου να κλέψει έστω και εξοπλισμό, πήγε αργά προχθές βράδυ στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και παριστάνοντας τον ασθενή, ζήτησε την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Εκμεταλλευόμενος πρόσκαιρα τον φόρτο εργασίας του προσωπικού των ΤΕΠ, λόγω της γενικής εφημερίας του νοσοκομείου, κατάφερε – σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. - να αφαιρέσει ιατρικό εξοπλισμό, «ένα μόνιτορ με τα παρελκόμενά του».

Η κλοπή ωστόσο έγινε έγκαιρα αντιληπτή από το προσωπικό που ενημέρωσε την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να εντοπισθεί και στη συνέχεια να συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Ο 47χρονος παραπέμφθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας όπου από τον Ανακριτή ζήτησε και έλαβε προθεσμία ενώ ο κλεμμένος ιατρικός αποδόθηκε στο νοσοκομείο.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass