Αναβάθμιση του 404 ΓΣΝ με νέο εξοπλισμό

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2018 15:18

To Γενικό Επιτελείο Στρατού, με γνώμονα την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, σχεδίασε και υλοποίησε την υλικοτεχνική αναβάθμιση του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου (404 ΓΣΝ), με έδρα τη Λάρισα.

Το 404 ΓΣΝ της Λάρισας αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο νοσοκομείο του Στρατού Ξηράς, καθώς παρέχει υγειονομική κάλυψη σε όλες τις Μονάδες, ανεξάρτητες Υπομονάδες και Στρατιωτικά Καταστήματα της περιοχής ευθύνης 1ης Στρατιάς, καλύπτοντας γεωγραφικά, νομούς της Θεσσαλίας, όπως επίσης τη Φθιώτιδα και την Πιερία.

Αναλυτικότερα, με απόφαση του ΓΕΣ, «εγκαταστάθηκαν στο 404 ΓΣΝ Λάρισας, ιατρικά μηχανήματα και υγειονομικός εξοπλισμός που περιλαμβάνει: Σύστημα Τηλεμετρίας, στο Τμήμα Αυξημένης Φροντίδας, για την online παρακολούθηση των περιστατικών.

Εξοπλισμό Δερματολόγου (δερματοσκόπιο, βελονοκάτοχο, κοχλιάριο ακμής, ψηφιακή δερματοσκόπηση), για τη λειτουργία του Εξωτερικού Δερματολογικού Ιατρείου. Υπέρηχο Οπίσθιου Ημιμορίου, Δοκιμαστικό Φακό Ενηλίκων, και Μηχάνημα Φακοθρυψίας, για τη λειτουργία του Εξωτερικού Οφθαλμολογικού Ιατρείου και του Οφθαλμολογικού Χειρουργείου.

Συσκευή Πολυκαταγραφικής Μελέτης Ύπνου, εγκατεστημένη στο Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου, με την οποία επιτυγχάνεται η διάγνωση περιστατικών με διαταραχές ύπνου. Ηλεκτροεγκεφαλογράφο και Ηλεκτρομυογράφο, εγκατεστημένους στα Εξωτερικά Νευρολογικά Ιατρεία, για τη διαγνωστική υποστήριξη νευρολογικών περιστατικών.

Ακτινολογικό Πανοραμικό Μηχάνημα και Οδοντιατρική Έδρα, εγκατεστημένα στο Οδοντιατρείο Φρουράς Λάρισας, για τον εντοπισμό οδοντιατρικών βλαβών. Οθόνη – Μόνιτορ Πολλαπλών Παραμέτρων και Νευροδιεγέρτη, για τη διεξαγωγή χειρουργείων. Αντίστοιχες δράσεις αναβάθμισης των υγειονομικών παροχών, συνεχίζονται αμείωτα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, γεγονός που αποδεικνύει τη σημασία που δίνει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στη Μέριμνα για το Προσωπικό του» καταλήγει το ΓΕΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1