Στις κάλπες οι γιατροί της Λάρισας

ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 15:28

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 θα διεξαχθούν εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Πειθαρχικού Συμβουλίου και Εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση του Π.Ι.Σ.

Η ψηφοφορία θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου (28ης Οκτωβρίου 43, 1ος όροφος) με τις κάλπες να ανοίγουν με την ανατολή του ηλίου (7:39) και θα λήγουν με τη δύση του(18:40). Η κατάθεση υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 24:00.

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι γιατροί που θα τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018. ώρα 24:00 .

Για το Δ.Σ. εκλέγονται 13 μέλη, για την Εξελεγκτική Επιτροπή 3 μέλη, για το Πειθαρχικό Συμβούλιο ο πρόεδρος και 6 τακτικά μέλη (επίσης ο αντιπρόεδρος και 6 αναπληρωματικά μέλη), ενώ για τη Γ.Σ. του Π.Ι.Σ. εκλέγονται 10 εκπρόσωποι. Ο υποψήφιος πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, καθώς και τα μέλη, απαιτείται να έχουν ασκήσει το επάγγελμα τουλάχιστον είκοσι (20) έτη, στον ίδιο ή άλλο Ιατρικό Σύλλογο.

Οι υποψήφιοι εκπρόσωποι στη Γ.Σ. του Π.Ι.Σ. πρέπει να έχουν διατελέσει μέλη σε Ιατρικό Σύλλογο τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την υποβολή της υποψηφιότητάς τους.

Όλοι οι υποψήφιοι σε όλα τα ψηφοδέλτια χρειάζονται σταυρό προτίμησης, εκτός από τον υποψήφιο πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1