Εκδήλωση για τα ρευματικά νοσήματα

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2019 15:07

Εκδήλωση με θέμα «Ρευματικά Νοσήματα, Φλεγμονή και Χρόνιος Πόνος» οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) με τη συνεργασία της Ρευματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σήμερα και ώρες 17:00-20:00 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας».

Στην εκδήλωση ειδικοί επιστήμονες από τη ρευματολογία, την παθολογία, την εργοφυσιολογία και την ψυχιατρική θα αναλύσουν και θα προτείνουν λύσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φλεγμονής και του χρόνιου πόνου, που υπομένουν οι ρευματοπαθείς και έχει ως αποτέλεσμα την κακή ποιότητα ζωής τους.

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν είναι οι εμβολιασμοί σε ρευματοπαθείς ασθενείς, η σωματική δραστηριότητα και η φλεγμονή, η άσκηση ως φάρμακο στους ρευματοπαθείς, η ολιστική θεραπευτική αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων, η ψυχιατρική και ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους και η ανίχνευση ανεπιθύμητων ενεργειών-φαρμακοεπαγρύπνηση-κίτρινη κάρτα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους προς τους ομιλητές και να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις.

Η εκδήλωση τελεί υπό τις αιγίδες της 5ης ΥΠΕ και του Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1