«Χρειάζεται συναίνεση και συνεργασία»

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΓΝΛ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2019 15:50

Την ανάγκη συναίνεσης και συνεργασίας όλων των γιατρών, Πανεπιστημιακών και ΕΣΥ για την επίλυση των υπαρχόντων προβλημάτων καθώς «ο τελικός αποδέκτης των υπηρεσιών υγείας είναι ο ασθενής και ο κεντρικός μας στόχος η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας» τονίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας με αφορμή τις πρόσφατες αντιπαραθέσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για την ανάπτυξη νέων κλινικών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «Σε πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, είχε την ευκαιρία να προσκαλέσει σε κοινή σύσκεψη, τον πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής κ. Αθ. Γιαννούκα και τους συνδικαλιστικούς συλλόγους των γιατρών ΕΣΥ του ΠΓΝΛ και ΓΝΛ, και τον Σύλλογο μελών ΔΕΠ του ΠΓΝΛ. Στη σύσκεψη, επίσης, παρευρέθηκε και ο γ.γραμματέας της ΟΕΝΓΕ κ. Π.Παπανικολάου.

Έγινε μια εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση, ακούστηκαν όλες οι απόψεις και οι προβληματισμοί εκατέρωθεν. Το σαφές μήνυμα αυτής της συνάντησης, ήταν ότι δεν υπάρχει εμφυλιοπολεμικό κλίμα ανάμεσα στους πανεπιστημιακούς και τους γιατρούς του ΕΣΥ, όπως διαφάνηκε σε πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, αλλά προβλήματα που θα πρέπει να βρουν τη λύση τους, μέσα από γόνιμο διάλογο των δύο πλευρών, από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και από το Υπ. Υγείας.

Απαιτείται η συναίνεση και η συνεργασία όλων των γιατρών, πανεπιστημιακών και ΕΣΥ, γιατί ο τελικός αποδέκτης των υπηρεσιών υγείας είναι ο ασθενής και ο κεντρικός μας στόχος η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass