Στολίδι για τη Λάρισα το Κέντρο «The Medical Project»

ΠΛΗΘΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2019 19:07 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Ιουν 2019 19:21

Λαμπερά εγκαίνια χθες για το Κέντρο Πρόληψης, Αξιολόγησης και Αποθεραπείας «The Medical Project» της Λάρισας, που ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα στον χώρο της υγείας και ευεξίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Τρεις άνθρωποι βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του πρωτοποριακού αυτού χώρου, απαράμιλλης αισθητικής και με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που σε συνδυασμό με την παρουσία αυστηρά επιλεγμένου επιστημονικού προσωπικού, επιτρέπει οι υπηρεσίες του κέντρου να απευθύνονται κυριολεκτικά στο σύνολο του πληθυσμού. Ο χειρουργός ορθοπεδικός Γιώργος Μπασδέκης, ο φυσιοθεραπευτής Κωνσταντίνος Καλαμπάκας και ο φαρμακοποιός Δημήτριος Καραγιάννης, που όπως εξομολογήθηκαν συγκινημένοι χθες, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, χρειάστηκαν πολλές ημέρες και νύχτες συζητήσεων και σχεδιασμού για να πάρει αυτός ο χώρος σάρκα και οστά. Και οι τρεις όμως είχαν το ίδιο όνειρο, να δημιουργήσουν ένα χώρο που θα απευθύνεται σε όλους ασθενείς και μη, παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ηλικιωμένους με απώτερο στόχο να τους παρέχουν υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και την καθημερινότητά τους. Σε σύντομη ομιλία τους ευχαρίστησαν όλους τους Λαρισαίους που βρέθηκαν στα εγκαίνια του κέντρου, δηλώνοντας υπερήφανοι που σε δύσκολους καιρούς τόλμησαν να πάρουν ένα ρίσκο, απλά και μόνο επειδή πιστεύουν ότι η χώρα πρέπει να πάει μπροστά, η Λάρισα και η Θεσσαλία το αξίζουν. «Είναι στολίδι για την Κεντρική Ελλάδα και είμαστε περήφανοι που μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε κατ’ αρχήν πίσω στον κόσμο της πόλης μας όσα εκείνος μας προσέφερε τόσα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε επιστημονικά κι επαγγελματικά» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στις υπηρεσίες του Κέντρου τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο χώρος σχεδιάστηκε με τέτοιον τρόπο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου Θεσσαλού από 6 μέχρι... 106 ετών» και απευθύνεται σε υγιείς και ασθενείς, παιδιά και ηλικιωμένους, ενεργούς και τραυματίες, αθλούμενους και μη, καθώς και σε Λαρισαίους που εργάζονται εντατικά και πολλές ώρες την ημέρα και επιθυμούν χαλάρωση και ευεξία. Ο σύγχρονος Θεσσαλός απολαμβάνει τις υπηρεσίες του Κέντρου μέσα από σειρά προγραμμάτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Στη συνέχεια το προσωπικό του κέντρου ξενάγησε τον κόσμο στους χώρους του κέντρου, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση με δώρο προγράμματα του Medical Project, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης, συγγενείς, φίλοι των ιδιοκτητών και πολλοί Λαρισαίοι, που ήδη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του κέντρου ή θέλησαν να τις γνωρίσουν από κοντά.

 

Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass