Υπέροχο κορμί χωρίς νυστέρι!

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2019 15:41 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Δεκ 2019 18:33

Η εικόνα του σώματος μας είναι κάτι που μας απασχολεί όλη τη χρονιά, αλλά όπως όλα τα πράγματα τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και σε λίγο η νέα χρονιά, αρχίζουμε να τα αναθεωρούμε!

Πώς θα ήταν αν μπορούσαμε να είχαμε το κορμί που ονειρευόμαστε; Ένα καλλίγραμμο σώμα, χωρίς τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα, χωρίς χαλάρωση και ατέλειες;

Δε χρειάζεται να αναρωτιέστε άλλο! Υπάρχει η λύση και ακούει στο όνομα LaserSmartlipo! Η μέθοδος της αναίμακτης λιποαναρρόφησης με τη χρήση του laserSmartlipo είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Αισθητική Ιατρική και μάλιστα χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου.

Για την αναίμακτη laser λιποαναρρόφηση μας μίλησε η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της CosmeticDermaMedicine.

«Με την εξελιγμένη laser λιποαναρρόφηση Smartlipo το πρόβλημα του τοπικού πάχους λύνεται άμεσα και οριστικά! Η μέθοδος είναι ανώδυνη, εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία και δεν απαιτούνται  τομές και ράμματα, γεγονός που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σου.

Ο γιατρός εισάγει την οπτική ίνα του laser κάτω από το δέρμα κατευθύνοντάς την στην προβληματική περιοχή. Αυτή η ενέργεια «λιώνει» τα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τα τελευταία να απομακρύνονται ρευστοποιημένα από το σώμα. Η μέθοδος επιτυγχάνει και σύσφιγξη της περιοχής καθώς ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Μόλις μια συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα!»

Δείτε τα αποτελέσματα:FOTO 1

Γυρίστε πίσω τον χρόνο!

Αν ο χρόνος υπενθυμίζει την παρουσία του στους χαλαρωμένους ιστούς, το αναίμακτο λίφτινγκ με απορροφήσιμα νήματα πολυδιοξανόνης (PDO)  ανορθώνει γλουτούς, μηρούς, γόνατα, κοιλιά, στήθος και μπράτσα άμεσα και ορατά. Η μέθοδος απευθύνεται σε όσους δεν επιθυμούν ένα χειρουργικό lift αλλά μία μη επεμβατική, ανώδυνη μέθοδο με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα που διαρκεί 1,5 έως 2 χρόνια. Τα νήματα PDO, απόλυτα ασφαλή  και βιοσυμβατά, εισέρχονται υπό τοπική αναισθησία στην προβληματική περιοχή σε μορφή πλέγματος. Έτσι επέρχεται άμεσα ένα εφέ λίφτινγκ που ενισχύεται σταδιακά. Ο μη επεμβατικός χαρακτήρας της μεθόδου υπόσχεται άμεση επάνοδο στην καθημερινότητά σου.

--

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.  Δρ. Αμαλία Τσιατούρα 1Η CosmeticDermaMedicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και μορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο  info@cosmeticdermamedicine.gr και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

Λευκωσία: +357 22257490

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1