Σεμινάριο στη Χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2020 15:35

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης με πρακτική άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα που διοργάνωσε η Ορθοπαιδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με διευθυντή τον

καθηγητή κ. Αναστάσιο Κορομπίλια και το Τμήμα Σπονδυλικής Στήλης της Κλινικής με υπεύθυνο τον αναπληρωτή καθηγητή κ. Ιωάννη Γελαλή, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τίτλο «1st Cadaveric Workshop on Thoracolumbar, Lumbar and Spinopelvic Surgery». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης, της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας. Το σεμινάριο αυτό περιελάμβανε τόσο την Ορθοπαιδική όσο και τη Νευροχειρουργική προσέγγιση στην εκπαίδευση της χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης και απευθυνόταν σε ειδικευόμενους Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής αλλά και νέους χειρουργούς που ενδιαφέρονταν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στις επιμέρους χειρουργικές τεχνικές και να διδαχθούν από έμπειρους και καταξιωμένουςΈλληνες χειρουργούς Σπονδυλικής Στήλης.
Ο υπεύθυνος του Τμήματος Σπονδυλικής Στήλης της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αναπληρωτής καθηγητής Ι. Γελαλής δήλωσε: «αυτό ήταν το πρώτο από μία σειρά σεμιναρίων με πρακτική άσκηση που διοργάνωσε η Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με σκοπό να μοιραστούμε την εμπειρία μας και να μεταφέρουμε τις γνώσεις μας στους νεότερους και ανερχόμενους συναδέλφους μας, αλλά και να ανταλλάξουμε απόψεις με έμπειρους χειρουργούς που μας τιμούν με την παρουσία τους. Το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής μάς γεμίζει ικανοποίηση και ενδυναμώνει τη θέληση για περαιτέρω εκπαιδευτικές δραστηριότητες πάνω στο φλέγον ζήτημα των παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1