Ολοκληρώθηκε η 2η Ημερίδα Ρευματολογίας Κ. Ελλάδας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2020 15:53

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Natura στη λίμνη Πλαστήρα η 2η Νοσηλευτική Ημερίδα Ρευματολογίας Κεντρικής Ελλάδας. Η ημερίδα είναι αποτέλεσμα της εντατικής προσπάθειας για συνεχή έγκυρη ενημέρωση σε νοσηλευτικά θέματα που

αφορούν ρευματολογικά θέματα και συννοσηρότητες.
Πέρυσι, η πρώτη ημερίδα είχε πραγματοποιηθεί στην Πορταριά του Πηλίου.
Η 2η Ημερίδα προσέλκυσε 350 νοσηλεύτριες και νοσηλευτές από όλη την Ελλάδα, περιορισμένος αριθμός των οποίων, λόγω των μέτρων προφύλαξης για τον περιορισμό του SARS-CoV-2, παρακολούθησαν με φυσική παρουσία. Οι υπόλοιποι σύνεδροι συμμετείχαν μέσω του διαδικτύου.
Στην ημερίδα αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν τη βελτιστοποίηση των νοσηλευτικών υπηρεσιών σε αυτοάνοσα νοσήματα που αφορούν σε νοσήματα της ρευματολογίας, δερματολογίας, πνευμονολογίας, καρδιολογίας, νεφρολογίας και ορθοπαιδικής.
Η ημερίδα αποτέλεσε τον προπομπό του 2ου Πανελλήνιου Πολυθεματικού Συνεδρίου Αυτοάνοσων Νοσημάτων, Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας που παρακολουθούν διαδικτυακά πλέον των 650 συνέδρων και οργανώθηκε από την Πανεπιστημιακή Κλινική Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας του ΠΓΝ Λάρισας και το Γραφείο Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής του ΠΓΝΛ με τη συνεργασία της Δερματολογικής, Πνευμονολογικής, Καρδιολογικής, Νεφρολογικής και Ορθοπαιδικής Κλινικής. Τέλεσε υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Ελληνικής Εταιρίας Ανοσολογίας και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρίας και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδας (ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ).
«Σκοπός της ημερίδας είναι να διαδώσουμε τη νέα γνώση και να γίνουμε περισσότερο σοφότεροι και πιο επαρκείς χρόνο με τον χρόνο» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνεδρίου Ομ. Καθηγητής Παθολογίας-Ρευματολογίας κ. Λάζαρος Σακκάς. «Παρά τις αντίξοες συνθήκες, εν μέσω πανδημίας και θεομηνίας στη περιοχή της Καρδίτσας, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε μια ημερίδα στη Λίμνη Πλαστήρα που παρακολούθησαν 350 σύνεδροι, νοσηλεύτριες και νοσηλευτές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και Έλληνες από τη Μ. Βρετανία, τη Γερμανία και άλλες χώρες. Ευχαριστούμε τους συνέδρους για την τιμητική τους παρουσία που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια» δήλωσε ο κ. Δημήτριος Μπόγδανος, αντιπρόεδρος του Συνεδρίου και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, διευθυντής της Ρευματολογικής Κλινικής του ΠΓΝ Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass