Πολυδύναμο το Ιατρείο στη Νίκαια

ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΣΥΠΕ -ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ -ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ Ο Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2021 15:10

Συστήνεται με απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ) Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στον Δήμο Κιλελέρ με έδρα τη Νίκαια, με τρεις οργανικές θέσεις (Παιδίατρος, Γενικός Ιατρός, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων) χωρίς να επηρεάζεται το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων που παραμένει διατηρώντας όλες τις οργανικές του θέσεις. Με άλλη απόφαση του ΚΕΣΥΠΕ συστήνεται Περιφερειακό Ιατρείο στο Δαμάσι του Δήμου Τυρνάβου.


Τις αποφάσεις του ΚΕΣΥΠΕ ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας ο οποίος βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία κατά το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποιώντας αλλεπάλληλες συναντήσεις, τόσο με τον αν. υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, όσο και με τους δημάρχους Κιλελέρ και Φαρσάλων, Θανάση Νασιακόπουλο και Μάκη Εσκίογλου. Μετά την απόφαση του ΚΕΣΥΠΕ ο κ. Κέλλας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του, σημειώνοντας:
«Έχω επανειλημμένα τονίσει πως η ενίσχυση και η ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αποτελούν βασικό στόχο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η απόφαση του ΚΕΣΥΠΕ μάς δικαιώνει:
* Ο Δήμος Κιλελέρ ενισχύεται σημαντικά, καθώς η Νίκαια αποκτά το δικό της Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο και αναβαθμίζεται υγειονομικά η ευρύτερη περιοχή.
* Τα Φάρσαλα διατηρούν το Κέντρο Υγείας με όλες τις οργανικές του θέσεις.
* Το σεισμόπληκτο Δαμάσι αποκτά Περιφερειακό Ιατρείο.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αν. υπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη, τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φ. Σερέτη και τους δημάρχους Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλο και Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου, για την αγαστή συνεργασία μας προς όφελος των πολιτών του Νομού, οι οποίοι δικαιούνται και θα απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες υγείας. Ο Νομός Λαρίσης βγαίνει για άλλη μια φορά ενισχυμένος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1