Συμπόσιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας

22-24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2021 16:30

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Εταιρεία Φροντίδας Υγείας Γυναίκας Ελλάδας (Ε.Φ.Υ.Γ.Ε.), οργανώνει στη Λάρισα Συμπόσιο με θέμα «Νεότερες εξελίξεις σε HPV και Βιοδείκτες στη Μαιευτική και Γυναικολογία Νο 6».


Οι τελευταίες συνεχώς αυξανόμενες γνώσεις όσον αφορά στο εύρος και τη βαρύτητα των συνεπειών της HPV-μόλυνσης επιβάλλουν την ενημέρωση όλων, σχετικά με την πρόληψη (HPV-εμβόλιο), την έγκαιρη διάγνωση με τον πληθυσμιακό έλεγχο (HPV-test) και την ανίχνευση και αντιμετώπιση των παθήσεων που αυτή προκαλεί.
Κορυφαίοι Μαιευτήρες-Γυναικολόγοι θα αναπτύξουν τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα της HPV-μόλυνσης, την κολποσκοπική ανίχνευση των προκαλούμενων προκαρκινωματώδων αλλοιώσεων τραχήλου και αιδοίου και τη θεραπεία τους.
Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Κ. Νικολαΐδης θα αναπτύξει τελευταία δεδομένα εμβρυομητρικής ιατρικής, πλαισιωμένος από αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς δασκάλους της υποειδικότητας. Επίσης έμπειροι και αναγνωρισμένοι ειδικοί θα εισηγηθούν θέματα γυναικολογικής ογκολογίας, ενδοσκοπικής χειρουργικής και αναπαραγωγικής ιατρικής.
Το Συμπόσιο θα λάβει χώρα από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 2021 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με υβριδική μορφή (φυσική παρουσία και διαδικτυακά).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
EPIMELHTHRIO KAMPANIA MASTOS

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1