«Ουρανοκατέβατος» Αϊ Βασίλης μοίρασε δώρα

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε Κλινικές των δύο νοσοκομείων όπου νοσηλεύονται παιδιά

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2022 16:00

Τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας μοίρασε ο Άι Βασίλης στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, μαζί με τις ευχές του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού για γρήγορη ανάρρωση και καλή χρονιά με υγεία.

Η γιορτή διοργανώθηκε σε συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, με την ευγενική συνδρομή της 8ης ΕΜΑΚ, άνδρες της οποίας καταρριχήθηκαν ντυμένοι Άι Βασίλης και ξωτικά, σκορπίζοντας χαμόγελα χαράς στα παιδιά. «Παρά τον κορονοϊό, ο Άι Βασίλης τήρησε το έθιμο και ήρθε και φέτος με δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονται» είπε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. «Βρισκόμαστε και φέτος δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες, προσφέροντας δώρα αγάπης, που κάθε παιδί περιμένει με ανυπομονησία αυτές τις ημέρες. Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, τον Δημήτρη Κατσικονούρη και όλους τους υγειονομικούς που καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια στο μέτωπο του κορονοϊού. Ευχαριστώ την 8η ΕΜΑΚ και τον διοικητή, αρχιπύραρχο Χρήστο Ζουναλή, που βοήθησε να φτάσει και φέτος ο ιπτάμενος Άι Βασίλης και τα δώρα του, σε όλα τα παιδιά».
Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο κ. Αγοραστός βρέθηκε στην Παιδιατρική και την Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου μοίρασε δώρα και γλυκίσματα στα νοσηλευόμενα παιδιά, ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και καλή χρονιά με υγεία στους γονείς και αντάλλαξε ευχές με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των Μονάδων: τη διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής ΓΝΛ κ. Αλευρά, τον διευθυντή της Παιδοχειρουργικής κ. Λαμπρινάκη, τους γιατρούς Φειδαντσή και Μεταξιώτη, τις νοσηλεύτριες κ. Μότσιου και Νάστα και την εφημερεύουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Γεωργούλα.
«Μόνο μέσα στο 2021, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ενισχύθηκε με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ» ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Βλαχάκης. «Χωρίς το αγαθό της δημόσιας υγείας όλα τελούν υπό αίρεση και αναίρεση» είπε ο Κώστας Αγοραστός. «Είμαστε παρόντες, στηρίζουμε και συγχρονίζουμε το κρατικό σύστημα υγείας σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής και με το μεγάλο έργο της συνδετήριας πτέρυγας του ΓΝΛ, η Λάρισα και η Θεσσαλία αποκτά περισσότερες κρατικές κλίνες που έχει ανάγκη, για να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους ανθρώπους. Είναι ένα μεγάλο έργο για την κρατική υγεία και για τη Θεσσαλία, ένα έργο που μελέτησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το ενέταξε για χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και περιμένουμε την έγκριση του Υπουργείου Υγείας, για να προχωρήσουμε στη δημοπράτησή του» πρόσθεσε ο Κώστας Αγοραστός. Μαζί με τον Περιφερειάρχη, στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΛ, ήταν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και διευθυντής ΜΕΘ του ΓΝΛ Απόστολος Κομνός και η περιφερειακή σύμβουλος Τάνια Δόκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PERIFREIA AIUELOMIXLI
INTERCOMM FOODS
PERIFEREIA THESSALIAS 20-12
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1