Ανακαινίζεται η Ουρολογική Κλινική

ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ -ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΩΡΛ ΚΛΙΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2022 15:20

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οι εργασίες ανακαίνισης της Ουρολογικής Κλινικής, ενός τμήματος με σημαντική συμβολή στην αντιμετώπιση του κορονοϊού στην περιοχή, τουλάχιστον στα πρώτα κύματα της πανδημίας.


Οι εργασίες ανακαίνισης ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και περιλαμβάνουν αντικατάσταση των οροφών, ελαιοχρωματισμούς σε τοίχους και κουφώματα, καθώς και παρεμβάσεις στους διαδρόμους της Κλινικής. Χρηματοδοτούνται δε από δωρεές δωρητών του νοσοκομείου και αναμένεται να ολοκληρωθούν χωρίς να απαιτηθεί η αναστολή της λειτουργίας της μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, καθώς έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση της ανακαινισμένης κλινικής στις 12 Μαΐου, που έχει καθιερωθεί ως Ημέρα του Νοσηλευτή. Σημειώνεται ότι η Ουρολογική Κλινική ήταν από τις πρώτες κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που ανέστειλαν τη λειτουργία τους εξαιτίας της πανδημίας, προκειμένου να λειτουργήσει ως Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για ασθενείς με Covid, καθώς στους χώρους της είχαν εγκατασταθεί και αναπτυχθεί τα 6 ειδικά κρεβάτια που είχε δωρίσει μεγάλη βιομηχανία της περιοχής και συνεχίζουν να καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες του νοσοκομείου. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μετά τις παρεμβάσεις στην Ουρολογική Κλινική προγραμματίζονται παρεμβάσεις για τη μερική ανακαίνιση της Παθολογικής, της Παιδιατρικής και της ΩΡΛ Κλινικής, που θεωρούνται επιβαρυμένες από τη νοσηλεία ασθενών με Covid.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass